Redactia.ro
Home » Monden » Ce mănâncă Irina Loghin, la 84 ani, ca să-și mențină sănătatea și forma fizică. Dieta artistei

Ce mănâncă Irina Loghin, la 84 ani, ca să-și mențină sănătatea și forma fizică. Dieta artistei

Irina Loghin impresionează pe toată lumea, la cei 84 de ani ai săi. Dincolo de calitățile vocale, interpreta de muzică populară a știut mereu să rămână o doamnă a scenei.

Puțini știu însă ce mănâncă zilnic artista și la ce alimente a renunțat complet.

Cântăreața face multă miscare fizică

Foarte mulți dintre românii care o urmăresc cu drag pe artistă au vrut să afle care este motivul care a determinat-o pe aceasta să renunțe la toate produsele din carne.

Vedeta spune că stilul de viață pe care îl are în acest moment, bazat pe fructe și legume, o ajută să se mențină în formă, indiferent de vârstă. Artista recunoaște că nu îi este mereu ușor, mai ales în perioada sărbătorilor, când mesele bogate își fac apariția, însă rămâne puternică în decizia ei.

Cel mai important lucru despre care vorbește artista este dieta și mișcarea fizică, dar și o viață echilibrată.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare, zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin.

Nu mai consumă carne de 50 de ani

Pe lângă mișcare, cântăreața de muzică populară Irina Loghin are mare grijă la alimentație. De cinci decenii nu mai consumă carne, nici măcar de sărbători, adoptând un meniu pe bază de fructe, legume și cereale. Potrivit vedetei, regimul vegetarian o întinerește atât fizic, cât și sufletește.

„Fructe, legume și cereale- asta e scara mea de hrană.

Și un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer. În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinerește și fizic, și sufletește. Nu aș renunța la acest mod de viață pentru nimic în lume”, a spus interpreta.

Ea a mai dezvăluit că bea în fiecare dimineață un ceai special, preparat de ea.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. 

Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a dezvăluit Irina Loghin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: