Redactia.ro
Home » Știri » Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu, după Bentley și Rolls Royce. Este chiar mult mai „bătrână” decât fosta iubită!

Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu, după Bentley și Rolls Royce. Este chiar mult mai „bătrână” decât fosta iubită!

Irinel Columbeanu a rămas fără avere, iar acum viața fostului milionar de la Izvorani s-a schimbat radical! Cu venituri clar mai mici, nu mai duce viața de lux de altădată. După ani de zile în care a făcut senzație pe străzile din București cu mașinile sale, iată ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu acum, după Bentley și Rolls Royce.

Irinel Columbeanu a rămas fără avere, iar acest lucru se vede din ce în ce mai tare. Fostul milionar a fost văzut de curând conducând mașina preferată a lui Gigi Becali din anii ’90.

Ce mașină a ajuns să conducă Irinel Columbeanu, mult mai „bătrână” decât fosta iubită

Este vorba de un Mercedes din anii ’90, considerat și astăzi unul dintre cele mai reușite modele ale constructorului german.
Irinel Columbeanu s-a întâlnit zilele trecute cu Ștefan Mandachi, care l-a invitat la podcastul său. Fostul milionar a venit cu un Mercedes 320E produs în prima parte a anilor ’90, o mașină complet de demodată dar încă apreciată de iubitorii de mașini.

”Eu, acum, am venit cu o mașină… colegul dumneavoastră a văzut-o… Nu mai dau importanță. Acum am un Mercedes 320E din anii ’90”, a recunoscut Irinel Columbeanu la podcastul lui Ștefan Mandachi.

Modelul condus de Irinel Columbeanu a fost la modă în anii ’90, atunci când oamenii cu bani se îngrămădeau să-și achiziționeze acest automobil. Chiar și latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a avut un Mercedes din clasa E, cu care făcea senzație pe străzile Bucureștiului în anii ’90.

Modelul pe care îl are Irinel Columbeanu are un motor care dezvoltă 220 CP, consumă 11 litri la 100 km și are 5 viteze. Mașina poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 8,3 secunde. La noi, o astfel de mașină costă între 1.500 și 9.500 de euro, în funcție de gradul de uzură, pe siteurile de profil.

Desspre Mercedes 320E se știe că a fost produs prima dată în 1993. Așa se face că mașina lui Columbeanu este cu câțiva ani mai ”bătrână” decât ultima lui iubită, Oana, care acum are 24 de ani. Oana și Irinel nu mai sunt împreună de câteva luni.

Irinel Columbeanu, rămas și fără Rolls Royce: ”Am dat 500.000 de euro, l-am vândut cu 100.000”

Irinel Columbeanu a dezvăluit că acum nu ar mai cheltui sumele uriașe pe care le-a dat acum 15 ani pe mașini, chiar dacă rămâne în continuare un fan al motoarelor puternice.

Fostul milionar a dezvăluit că atunci când avea mulți bani, a dat 500.000 de euro pe un Rolls Royce pe care l-a vândut în pierdere pentru a-și lua același model, dar cu 25 cm mai lung.

”Nu mi-aș mai lua Rolls Royce. Adică nu mi-aș lua o mașină nici atât de scumpă, nici pe benzină… Dar totuși, e frumoasă!… Apăruseră unele electrice, cred că ăsta e viitorul, dar totuși farmecul dat de motoarele cu benzină când le auzi sub tine, nu știu dacă o să se ducă vreodată.

Am dat 500.000 de euro pe acel Rolls Royce. L-am vândut cam cu 100.000. Lângă banii respectivi am mai pus ceva și l-am luat pe al doilea, cu 25 cm mai lung.”, a povestit Irinel Columbeanu la podcastul lui Ștefan Mandache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: