Redactia.ro
Home » Monden » Ce măsuri a luat Andreea Marin ca s-o protejeze pe fiica ei de fenomenul care a îngrozit România: consumul de droguri

Ce măsuri a luat Andreea Marin ca s-o protejeze pe fiica ei de fenomenul care a îngrozit România: consumul de droguri

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 15 ani

Andreea Marin încearcă să fie o mamă bună şi s-o apere pe fiica Violeta de fenomenul care a îngrozit România, şi anume consumul de droguri.

Frumoasa adolescentă are 15 ani şi este copilul cuplului Andreea Marin – Ştefan Bănică jr.

Unde a trimis-o Andreea Marin pe Violeta?

Întrebată cât de bine se înțeleg, Violeta și-a strâns în brațe mama, la emisiunea lui Măruţă. Andreea Marin a simțit nevoia să spună mai mult. „Destul de bine. Ne mai și ciondănim din când în când”, a fost răspunsul „Zânei”.

Cum o apără de tentaţiile care ar putea scrica un tânăr? Violeta activează ca voluntar, pentru o asociație care se ocupă cu tratamentul tinerilor dependenți. Violeta a văzut personal urmările cumplite pe care le suferă cei care se confruntă cu dependența.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect.

Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate.

Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.

Vrea o carieră în avocatură

Tânăra Violeta doreşte să urmeze o carieră în avocatură, deşi a crescut într-o familie de artişti.

Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele.

Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai multă partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care vă permite să experimenteze tot felul de părți ale muzicii, ale vieții.

Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a spus Violeta Marin Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: