Redactia.ro
Home » Monden » Ce mesaj i-a transmis Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman de ziua lui? Fosta a lipsit de la petrecerea aniversară

Ce mesaj i-a transmis Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman de ziua lui? Fosta a lipsit de la petrecerea aniversară

GALERIE FOTO (2) Ce mesaj i-a transmis Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman de ziua lui

După 9 ani în care și-au petrecut zilele de naștere împreună, iată că lucrurile s-au schimbat anul acesta. Vlad Gherman și-a sărbătorit ziua de naștere alături de noua iubită și prieteni, iar Cristina Ciobănașu a fost lăsată pe dinafară. Actrița a ținut, însă, să-i lase un mesaj. Ce i-a transmis fosta lui Vlad Gherman de ziua lui?

Ce mesaj a avut Cristina Ciobănașu pentru Vlad Gherman de ziua lui

Vlad Gherman a sărbătorit împlinirea celor 29 de ani alături de noua iubită, cu care s-a și mutat, și de alți doi prieteni. Marea absentă de la reuniune a fost chiar Cristina Ciobănașu, fosta acestuia. Pesemne, aceasta n-a fost invitată, iar prietenia lor e una mult mai distantă decât au lăsat să se înțeleagă. Cu toate acestea, Cristina nu a uitat de ziua specială din viața fostului ei și i-a transmis un mesaj aniversar.

Fosta actorului a preferat să-i lase un mesaj pe rețelele de socializare, prin care i-a urat toate cele bune. ”La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele. Scuzați fața, atât s-a putut”, a fost mesajul postat de Cristina Ciobănașu pe Internet.

Vlad Gherman, petrecere surpriză din partea iubitei

Actorul a avut parte de o petrecere surpriză, pusă la cale de iubita lui, actrița Oana Moșneagu. Ea i-a rugat pe alți doi prieteni să se prezinte cu tort și șampanie la reședința lor, pentru a-i cânta la mulți ani.
Surpriza l-a adus în lacrimi pe Vlad Gherman, care nu se aștepta deloc la cele întâmplate.

Surpriza pregătită de prietenii lui

„M-am blocat, am inlemnit si am inceput sa plang de fericire. Nu doar ca ei mi-au fost alaturi din prima secunda cand am avut nevoie afectiune si de intelegere, dar ei sunt cei alaturi de care am legat o prietenie stransa, greu de rupt. Va iubesc enorm si nu, nu sunt niste vorbe scrise ca sa zica lumea “aaww, ce draguuut!” – chiar asta simt. Simt iubire! Hai, sa va traiesc”, a scris Vlad Gherman pe Internet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: