Redactia.ro
Home » Sport » Ce meserie are acum Bănel Nicoliță și cât câștigă, după ce s-a mutat în SUA din cauza datoriilor

Ce meserie are acum Bănel Nicoliță și cât câștigă, după ce s-a mutat în SUA din cauza datoriilor

Ce meserie are acum și cât câștigă Bănel Nicoliță, după ce s-a mutat în SUA din cauza datoriilor

Bănel Nicoliță este greu încercat de soartă în ultimul an, așa că a fost nevoit să facă schimbări la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Ajuns într-un punct critic al vieții, în care dificultățile financiare l-au determinat să facă gesturi necugetate, fostul sportiv s-a mutat în SUA. Acolo muncește și încearcă să strângă bani, dar noua sa meserie nu-i asigură un venit semnificativ. Iată cum arată acum viața lui și cu ce se ocupă pentru a se întreține.

Bănel Nicoliță era, până nu de mult, o figură celebră a fotbalului românesc. S-a remarcat pentru talentul său extraordinar încă de la o vârstă foarte fragedă, când a început să joace la Făureni Unirea, Brăila,  apoi a ajuns la cele mai mari echipe din țară. A fost cunoscut drept unul dintre jucătorii favoriți ai lui Gigi Becali, a ajuns cunoscut pe plan internațional, iar cariera sa a culminat în momentul în care a decis să-și îndeplinească cel mai mare vis: să fie patron al propriei sale echipe.

Bănel Nicoliță ar avea datorii de 100.000 de euro

Așa se face că s-a retras prea devreme din fotbal și a luat o hotărâre care avea să-l distrugă din punct de vedere financiar. A revenit în localitatea sa natală, Făureni, și a investit tot ce avea în clubul sportiv pe care l-a deschis acolo. Când banii s-au terminat, iar mariajul său cu Cristina a ajuns la final, fostul fotbalist a început să acumuleze datorii. A făcut tot ce a putut să-și ducă proiectul la bun sfârșit, însă în cele din urmă a fost nevoit să se resemneze.

Conform informațiilor publicate de Fanatik, Bănel ar avea de înapoiat nu mai puțin de 100.000 de euro. Această situație extrem de dificilă l-a determinat să plece în SUA, unde nevoia l-a împins să-și găsească o nouă meserie.

Ce meserie are acum fostul fotbalist și cât câștigă lunar

Mai exact, fostul sportiv lucrează în domeniul construcțiilor, unde reușește să câștige lunar 3000 de dolari. Eforturile pe care le depune pentru a supraviețui și a ieși din impas sunt într-adevăr impresionante, mai ales că nu s-a ferit să muncească din greu. Bănel Nicoliță provine dintr-o familie modestă, așa că a învățat de mic că banii se câștigă greu și cu sacrificii.

Chiar dacă în țara tuturor posibilităților, venitul său lunar nu-l ajută prea mult să-și revină financiar. Pe lângă faptul că trebuie să se întrețină, bărbatul trimite lunar bani fiicelor sale, cărora încearcă să le ofere o viață cât mai frumoasă. Aceste informații au fost confirmate și de fosta sa soție, Cristina, care a mărturisit că nu știe cu certitudine cât din cele scrise în presă sunt adevărate.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a confirmat plecarea acestuia în SUA

Cel mai important pentru ea este că Bănel face toate eforturile necesare pentru copii săi, cu care ține legătura în permanență. Micuțele lui au primit greu vestea că va pleca din țară, însă el încearcă să-și compenseze absența prin suportul material pe care îl oferă.

„Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu ştiu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viaţa lui. Însă faptul că vorbeşte aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, n-am avut niciodată vreo problemă, nu ştiu ce să zic…El se poartă frumos, e foarte OK. E un tată bun, le-a anunţat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei ţin legătura, le sună direct, îşi respectă promisiunile…”, a declarat aceasta, conform adevărul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: