Redactia.ro
Home » Monden » Ce note au obținut cele mai îndrăgite vedete la Evaluarea Națională. Nicole Cherry a fost o elevă eminentă, dar fiicele lui Adrian Minune…

Ce note au obținut cele mai îndrăgite vedete la Evaluarea Națională. Nicole Cherry a fost o elevă eminentă, dar fiicele lui Adrian Minune…

Ce note au obținut vedetele când au susținut Evaluarea Națională? Aceasta a fost una dintre întrebările de pe buzele fanilor vedetelor din țara noastră, de-a lungul timpului. Printre celebritățile din țara noastră care au avut o medie mare la Evaluarea Națională se numără Nicole Cherry , fiul lui Dan Bittman, Patrick, dar și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică. În schimb, fiicele lui Adrian Minune, Carmen și Adriana, nu au avut norocul de partea lor.

Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională

Astăzi au fost afișate rezultatele de la Evaluarea Națională 2022, iar fanii vedetelor sunt foarte curioși cu ce note au promovat acestea Evaluarea Națională atunci când au susținut-o.

De-a lungul timpului, vedetele sau copiii lor au trecut prin mari emoții la Evaluarea Națională. Mulți dintre ei au obținut punctaje mari, precum  Nicole Cherry, fiul lui Dan Bittman, Patrick, dar și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, numărându-se printre „premianți”. Însă, situația nu a fost prea bună pentru fiicele lui Adrian Minune. Se pare că atât Carmen, cât și Adriana, nu au avut norocul de partea lor.

Ce note au obținut vedetele la Evaluarea Națională

Nicole Cherry a trecut proba la Evaluarea Națională în anul 2017, fiind admisă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, după ce a obținut note foarte bune la materiile pe care le-a susținut la evaluare. Potrivit fanatik.ro, „media ei finală a fost de 8,25. În ceea ce privește nota de la admiterea la liceu, la proba de aptitudini, aceasta a fost 10.”

„Nici fiul cel mare al lui Ștefan Bănică nu s-a lăsat mai prejos! Radu Ștefan a susținut examenul de Evaluare Națională în 2016. Atunci, el a avut o medie de 8,15. În prezent, tânărul are deja o carieră de succes în lumea artistică, moștenind talentul de la tatăl său

Carmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a susținut examenul acum 9 ani, în 2013. Se pare că artista nu a avut foarte mare noroc. Cântăreața a obținut nota 5,4 la matematică și 7, 55 la limba și literatura română”, mai scrie sursa citată.

Un rezultat deosebit a obținut și  fiul lui Dan Bittman. Patrick a avut o medie de 9,42 la Evaluarea Națională, acum câțiva ani. Atunci, el a obținut 10 la matematică, iar la română 8,85.

Nicole Cherry a fost o elevă eminentă, dar fiicele lui Adrian Minune…

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune a obținut media de 4,95 când a susținut Evaluarea Națională, câțiva ani mai târziu, după sora ei, Carmen. „Aceasta a obținut note și mai mici. A luat atunci 3,50 la matematică și 6,40 la limba română. Media finală a fost de 4,95”, potrivit aceleași surse.

Fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, s-a descurcat de minune la Evaluarea Națională, în 2017. La acea vreme, a obținut o medie generală bună, de 8,62.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: