Redactia.ro
Home » Știri » Ce nu trebuie să ai în casă. Obiectele care îți aduc ghinion. Nu este bine să le ai sub nicio formă în locuință

Ce nu trebuie să ai în casă. Obiectele care îți aduc ghinion. Nu este bine să le ai sub nicio formă în locuință

lidia fecioru

Locuința noastră reprezintă mai mult decât un simplu spațiu; este un sanctuar, un refugiu în care ne găsim liniștea și armonia. În acest context, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a subliniat importanța evitării anumitor obiecte în casa noastră, deoarece acestea pot atrage sărăcia și ghinionul, afectând astfel starea noastră de bine și energia spirituală. În același timp, ea a dezvăluit și obiectele care pot aduce beneficii și prosperitate în locuința noastră. Iată care sunt obiectele pe care ar trebui să le evităm, confom acesteia.

Obiectele care îți aduc ghinion. Nu ar trebui să le ai sub nicio formă în casă

Conform Lidiei Fecioru în casă nu ar trebui să avem tablouri care să descrie imagini violente pentru că Lidia Fecioru este de părere că acestea pot provoca tulburări de memorie, precum și nevroze.

În plus, ar trebui să evităm și obiectele care conțin culori închise întrucât ele pot atrage energia negativă. Mai mult decât atât și măturile vechi și uzate pot aduce în casă energie negativă, lucru valabil și în cazul în care lăsăm pe masă un cuțit. Încălțămintea uzată sau ruptă trebuie să fie aruncată pentru a nu păstra în casă energiile stagnante, subliniază Lidia Fecioru.

Obiectele care atrag norocul

Oglinzile în feng shui sunt considerate a avea puterea de a dubla energia și de a amplifica prosperitatea. Plasate strategic, aceste oglinzi pot reflecta și multiplica energia pozitivă din casă. Este important să le așezați cu grijă, astfel încât să nu reflecteți direct ușa de intrare sau obiecte tăioase, cum ar fi colțurile mobilelor.

Monede chinezești de aur sau amulete Feng Shui cu simbolul monedelor I-Ching

În cultura chineză, monedele de aur și simbolul I-Ching au conotații puternice de prosperitate și noroc. Aceste obiecte pot fi plasate în portofele, agățate în locuri cheie în casă sau purtate ca amulete. Se crede că aceste monede aduc bunăstare financiară și atrag oportunități financiare.

Plante de interior

Plantele pot aduce o notă de prospețime și vitalitate în casă, ceea ce poate contribui la bunăstarea generală. Anumite plante, precum crizantema, bambusul norocos sau planta-pianjen, sunt considerate a aduce noroc financiar. Îngrijirea lor corespunzătoare și plasarea în locuri favorabile în casă pot contribui la fluxul de energie pozitivă și la atragerea prosperității.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: