Redactia.ro
Home » Știri » Ce obiect să nu lași niciodată în mașină în nopțile geroase! E extrem de periculos pentru că poate exploda

Ce obiect să nu lași niciodată în mașină în nopțile geroase! E extrem de periculos pentru că poate exploda

GALERIE FOTO (3)

Ce obiect să nu lași niciodată în mașină în nopțile geroase! E extrem de periculos pentru că poate exploda. Iată despre ce e vorba.

Ce obiect să nu lași niciodată în mașină în nopțile geroase! E extrem de periculos pentru că poate exploda

Evitați în primul rând să lăsați persoane dragi vulnerabile în mașină, cum ar fi copiii sau bătrânii. Copiii, persoanele în vârstă și animalele de companie sunt deosebit de sensibile la frig. Nu lăsați niciodată pe cineva într-o mașină neîncălzită, deoarece temperatura din interior poate scădea rapid.

Iată o listă cu obiectele pe care ar fi bine să nu le lași niciodată în mașină în perioadele cu ger. Unele dintre ele pot exploda.

Tuburile sub presiune sau spray-uri, conserve cu alimente și cutii cu bere

Tuburile sub presiune sau spray-uri conțin adesea parfum sau soluții de curățat geamurile. Din cauză că orice tub sub presiune îngheață, se va crea astfel un cronometru până la o eventuală explozie, a relatat Fanatik. De asemenea, și conservele cu alimente pot exploda, băuturile răcoritoare sau cutiile cu bere. Dacă alimentele conservate îngheață, este important să le lăsați să se dezghețe în frigider. Iar dacă conserva este deteriorată sau ruginită, aruncați imediat alimentele.

Telefoane mobile sau alte device-uri

Frigul poate avea un impact asupra bateriei dispozitivelor electronice și poate deteriora procesoarele din telefoanele mobile, calculatoare și tablete. Apple, de exemplu, recomandă clienților să evite depozitarea produselor la temperaturi mai mici de -4°C.

Medicamente

Dacă ați cumpărat medicamente de la o farmacie, evitați să le lăsați în mașină când e ger afară. Unele, cum ar fi insulina, ar putea deveni mai puțin eficiente dacă îngheață.

Ouă

Ouăle expuse la temperaturi extrem de scăzute vor îngheța, iar coaja lor se va sparge. Dacă se întâmplă acest lucru, este important să aruncați acele ouă, deoarece ar fi putut intra în contact cu bacterii.

Instrumente muzicale

Instrumentele muzicale pot fi, de asemenea, afectate de frig și se pot dezacorda. De asemenea, instrumentele realizate din lemn se pot contracta atunci când sunt expuse la aerul rece și chiar se pot fisura.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: