Redactia.ro
Home » Știri » Ce părere are mama fetei despre tratamentul denigrator la care a fost supusă minora

Ce părere are mama fetei despre tratamentul denigrator la care a fost supusă minora

Fosta soție a primarului îi ia apărarea bărbatului!

Fosta soție a primarului din Sângeorz-Băi a reacționat după ce în mediul online a fost postată o filmare în care edilul orașului o pedepsește aspru pe fiica sa. Potrivit informațiilor din filmare, mama fetiței știa despre acest incident, având în vedere că imaginile i-au fost trimise după producerea evenimentului.

Fosta soție a primarului îi ia apărarea bărbatului! Ce părere are mama fetei despre tratamentul denigrator la care a fost supusă minora

Florina Gabriela, fosta soție a primarului din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău a reacționat după ce imaginile în care apare fetița ei au făcut înconjurul internetului.

Aceasta a scris un mesaj pe pagina de Facebook în care îi ia apărarea fostului soț și susține că Traiana, fetița ei nu a fost afectată de acest incident.

Traiana este bine, ea nu a fost afectată de acest incident din familie, așa cum se vehiculează, atât eu cât și tatăl ei am discutat cu ea și avem grijă ca acest incident să nu aibă repercusiuni în viața ei. Acum, eu va rog să țineți cont de asta și să nu mai dați crezare la tot ce se publică scos din context și fără să cunoașteți omul și situația. Este inadmisibil să promovezi acest video, să te folosești de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui”, a scris fosta soție a lui Traian Ogâgău.

Totodată, femeia susține că imaginile au fost postate cu un scop politic pentru a denigra imaginea candidatului la primăria din Sângeorz-Băi.

Să vă fie rușine pentru ce ați făcut, aveți copii de vârsta Traianei. Vă rog să nu dați ochii cu mine!”, a mai scris mama fetitei.

O nouă înregistrare cu primarul din Sângeorz-Băi

Filmarea video cu primarul din Sângeorz-Băi în care acesta și-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi și să repete de mai multe ori că nu va mai fi obraznică, postată în urmă cu câteva zile a declanșat un val de critici la adresa edilului.

Joi, o înregistrare audio a apărut în spațiul public, în timp ce își teroriza familia. Înregistrarea conține momente terifiante pentru copiii care plângeau si țipau în timp ce tatal său distrugea obiectele din casă. În prezent, edilul încearcă să le schimbe părerea celor din comună pentru a fi votat din nou primar, postând mesaje pe Facebook.

Ascultați AICI noua înregistrare cu primarul din comuna Sângeorz-Băi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: