Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce pastile revoluționare vor apărea în farmacii? Toți se vor înghesui să le cumpere

Ce pastile revoluționare vor apărea în farmacii? Toți se vor înghesui să le cumpere

Ce pastile revoluționare vor apărea în farmacii? Toți se vor înghesui să le cumpere

Este oficial! În maxim 5 ani cor apărea pastilele inovatoare care ar putea schimba modul în care ne raportăm la îmbătrânire. Se presupune că aceste pastile revoluționare vor fi atât de râvnite încât toți oamenii se vor grăbi să le cumpere. Iată toate detaliile!

Pastilele anti-îmbătrânire vor apărea în farmacii

În următorii cinci ani, este posibil să vedem apariția unor pastile revoluționare care să inverseze efectele îmbătrânirii, conform unui expert. Startup-uri biotehnologice finanțate de miliardari din Silicon Valley, printre care și Sam Altman, au investit sume impresionante în cercetările privind prelungirea vieții și reducerea efectelor îmbătrânirii.

Jeff Bezos de la Amazon ar fi investit trei miliarde de dolari în startup-ul Altos Labs, care are ca obiectiv prelungirea vieții, iar Peter Thiel, cofondator al PayPal, ar fi investit în Fundația Metusalemă, cu scopul de a transforma „90 în noul 50”. Cu toate acestea, Andrew Steele, autorul cărții „Fără vârstă: noua știință a îmbătrânirii fără a îmbătrâni”, sugerează că pastilele pentru prevenirea îmbătrânirii ar putea apărea pe piață în termen de cinci ani. El crede că medicamentele existente, cum ar fi metforminul comprimat pentru diabet, ar putea fi adaptate ca tratamente anti-îmbătrânire în termen foarte, foarte scurt, notează Daily Mail.

„Acești miliardari, sunt sigur că unii dintre ei fac acest lucru doar pentru câștig personal, au toți acești bani și este imposibil să-i cheltuiască într-o singură viață de om. Dar dacă ești un investitor isteț, poți vedea că medicamentele anti-îmbătrânire reprezintă o oportunitate de afaceri uriașă, deoarece piața este reprezentată de fiecare om în parte. Cred că va fi cea mai mare revoluție în medicină de la descoperirea antibioticelor și, ca om de afaceri avizat, vrei să fii în fruntea acestei revoluții”, a declarat Andrew Steele.

Deși îmbătrânirea în sine nu este o cauză directă de deces, persoanele în vârstă sunt mai susceptibile să sufere de multe boli, inclusiv Alzheimer, boli de inimă și cancer. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, în fiecare zi, aproximativ 100.000 de oameni mor din cauza bolilor asociate cu îmbătrânirea.

„Îmbătrânirea este cea mai mare provocare a umanității din toate timpurile. Există 20 până la 30 de companii care dezvoltă noi medicamente cunoscute sub numele de „senolitice” care ucid celulele îmbătrânite din organism”, a mai spus Andrew Steele.

Ce medicamente sunt folosite pentru combaterea îmbătrânirii?

Aceste medicamente au demonstrat că pot face șoarecii în vârstă să devină brusc mai energici și sănătoși.

„Multe dintre aceste medicamente sunt medicamente pe care deja le înțelegem și le folosim în diferite scopuri, astfel încât nu trebuie să dezvoltăm noi medicamente”, a mai adăugat acesta.

Un exemplu de tratament senolitic combină datasinib, utilizat în chimioterapie, și quercetină, o moleculă prezentă în fructe și legume, pentru a elimina celulele îmbătrânite, responsabile pentru multe probleme asociate cu îmbătrânirea.

Metformina este un alt posibil medicament anti-îmbătrânire. Acesta a fost aprobat pentru prima dată în 1994 pentru tratarea diabetului de tip 2 și a arătat promisiune în extinderea duratei de viață prin îmbunătățirea sănătății vaselor de sânge.

„Unele dintre aceste companii încearcă să dezvolte medicamente noi și mai eficiente care ar putea face același lucru mai bine”, a declarat autorul. „Acest lucru este foarte foarte aproape de concretizare. Și aș fi șocat dacă în cinci ani nu vom avea niște senolitice în farmacii. Probabil că nu vor fi pentru îmbătrânire la început. Va fi pentru o boală specifică – și poate că în 10 ani, îl vom folosi pentru îmbătrânire”, a mai afirmat Andrew Steele.

Potrivit lui Steele, tratamentele pe care le vom vedea pe termen scurt vor prelungi în mod realist „durata de viață” prin tratarea bolilor legate de vârstă, ceea ce va întârzia apariția unor probleme precum demența.

Altos Labs este cea mai mare companie de biotehnologie lansată vreodată și este specializată în găsirea și dezvoltarea de terapii celulare care pot opri și, în cele din urmă, inversa procesul de îmbătrânire.

 

Sursa foto: anewskinmedspa.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: