Redactia.ro
Home » Știri » Ce pățește Elena Udrea zilnic, în închisoare. Fosta politiciană este încarcerată cu zeci de bărbați

Ce pățește Elena Udrea zilnic, în închisoare. Fosta politiciană este încarcerată cu zeci de bărbați

Ce pățește Elena Udrea zilnic, în închisoare.

Ce pățește Elena Udrea zilnic, în închisoare. Elena Udrea se află în continuare în aest, în Bulgaria. Fostul ministru susține că ar fi singura femeie din închisoare. Aceasta are următorul termen pe data de 8 iunie 2022.

Ce pățește Elena Udrea zilnic, în închisoare. Fosta politiciană este încarcerată cu zeci de bărbați

Elena Udrea se află în continuare în arestul poliției din Bulgaria. Zilele trecute, în sala de judecată, fosta politiciană a izbcnit în lacrimi în fața magistraților. Aceasta i-a implorat pe judecători să o lase să își vadă fiica. Mai mult, Elena Udrea s-a plâns că ea este singura femeie din arest, printre zeci de bărbați, iar atunci când trebuie să meargă la toaleta trebuie să treacă prin fața tuturor întrucât este doar un grup sanitar.

Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest. În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.”, a spus fostul ministru.

Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele

Elena Udrea a apelat la serviciile a 8 avocați pentru a-și asigura cea mai bună apărare în fața instanțelor române și bulgare. Fosta politiciană a apelat întotdeauna la serviciile celor mai buni avocați români, printre aceștia aflându-se fostul ministru de justiție Tudorel Toader, Veronel Rădulescu sau ELiza Ene Corbeanu. Tudorel Toader a fost angajat de Elena Udrea în 2022 pentru experiența lui în drept constituțional. „Este o provocare profesională, având în vedere că vor fi puse față în față o decizie a Curții de Justiție a Uniunii Europene și o decizie a Curții Constituționale a României”, a explicat pentru Libertatea.

Veronel Rădulescu este o prezență mai veche în procesele Elenei Udrea. Acesta a apărut prima dată la apelul din Gala Bute, în 2017, iar acum o apără pe fosta politiciană, împreună cu colaboratorul său, Vlad Toba. Printre cei pe care i-a mai apărat Veronel Rădulescu se numără Dan Șova, Paul Lambrino sau omul de afaceri Ovidiu Tender.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: