Redactia.ro
Home » Știri » Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a ținut captivă fiica timp de mai bine de 24 de ore

Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a ținut captivă fiica timp de mai bine de 24 de ore

barbat

Tatăl din Chiajna care a șocat opinia publică prin faptul că și-a ținut captivă fetița de 5 ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști. Potrivit declarațiilor autorităților, bărbatul a fost convins să se predea.

Ce pedeapsă a primit bărbatul care și-a ținut captivă fiica timp de mai bine de 24 de ore

Bărbatul care a ținut-o captivă pe fiica sa de 5 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. IPJ Ilfov a comunicat că tatăl va fi prezentat în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru a fi judecat. Bărbatul este investigat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, amenințare și violență în familie, după ce și-a ținut fiica de cinci ani captivă în locuința din Chiajna.

Cu mai bine de 10 ani în urmă, individul care și-a ținut fiica prizonieră a  intrat în atenția polițiștilor. Acesta este un om cu antecedente penale și, atunci când consumă alcool în exces, relația cu familia sa devine insuportabilă. Cu toate acestea, avocata sa, care a reușit în cele din urmă să o salveze pe fiica bărbatului, îl descrie ca fiind un om cu o fire blândă.

Vecinii susțin că bărbatul este o persoană violentă, mai ales când bea alcool

Persoanele care îl cunosc susțin că acesta nu este primul incident de acest fel și că, în general, bărbatul este violent, în special atunci când consumă alcool. Această afirmație a celor care îl cunosc fost confirmată și joi după-amiază, atunci când bărbatul și-a bătut soția și a ținut sechestrată pe propria fiică.

Se pare că discuțiile tensionate din cadrul familiei bărbatului deveneau din ce în ce mai frecvente, iar la un moment dat, soția sa l-a amenințat că va pleca definitiv din locuință împreună cu fiica lor. Această amenințare ar fi fost baza gestului extrem la care a recurs bărbatul din Chiajna.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini