Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie are Gheorghe Turda după o carieră de 55 de ani: „Nu e specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă”

Ce pensie are Gheorghe Turda după o carieră de 55 de ani: „Nu e specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă”

Gheorghe Turda a împlinit azi 75 de ani! Ce dorință arzătoare are: „Să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi”

Gheorghe Turda a bucurat publicul cu muzica sa timp de cinci decenii. În urma unei cariere atât de îndelungată, artistul are o pensie frumușică. Mulți s-au întrebat, totuși, cum a făcut cântărețul de a ajuns la o așa sumă lunară. Iată cât câștigă Gheorghe Turda lună de lună!

Ce pensie are Gheorghe Turda

După 55 de ani petrecuți pe scenă, Gheorghe Turda are un trai mai mult decât confortabil din punct de vedere financiar. Iar asta i-a intrigat pe mulți, dat fiind faptul că suma lunară pe care o primește artistul dreptul pensie nu e deloc de neglijat.

Mai precis, Gheorghe Turda încasează lună de lună suma de 9.000 de lei. Atsa pentru că mai bine de jumătate de secol a făcut parte din Ansamblurile Rapsodia Română și Ciocârșia, iar în cadrul celui din urmă a deținut funcția de director. Totodată, artistul a fost șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne timp de mai mulți ani.

Ce spune Gheorghe Turda despre pensia sa

Acuzat fiind că beneficiază de o pensie specială, artistul se apără: „Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea. Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine.”, a declarat Gheorghe Turda, potrivit antenastars.ro.

Puțini știu că Gheorghe Turda are o pensie militară: „Menționez că pensia lui Gheorghe Turda nu este o pensie specială, așa cum cred mulți și mă tot judecă fără să cunoască adevărul. Eu am cotizat 55 de ani de carieră artistică, am cotizat la pensia mea militară, să știe asta toți proștii care comentează. Eu am o pensie militară, așa cum au și jandarmii și polițiștii, și cei din Armată și cei din Interne. Întâi să se documenteze lumea, apoi să vorbească. Repet, Gheorghe Turda are pensie militară, nicidecum specială, am ieșit la pensie cu grad de general, mai au ca mine și Ilie Năstase și artiști și sportivi, militari din cele două ministere, din Interne și din Armată.”, a mărturisit Gheorghe Turda, pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: