Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie primește Mioara Velicu după 60 de ani de carieră

Ce pensie primește Mioara Velicu după 60 de ani de carieră

Mioara Velicu s-a născut la 19 octombrie 1944, comuna Gohor, județul Tecuci, acum județul Galați. Este o interpretă de muzică populară, care și-a început cariera artistică în 1963.

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie primește după o carieră de peste 6 decenii. Artista este dovada clară că talentul, darul primit de la Dumnezeu bate orice diplomă. Cântăreața de muzică populară a declarat că nu are studii în domeniu:

„N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, este ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum.“

Mioara Velicu, în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit ce pensie are după 60 de ani de carieră artistică.

„Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate.

Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă.

Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a.

N-am studii, eu sunt de pe prispa casei, este ceva nativ la mine. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt live și acum.

La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel”, a declarat Mioara Velicu, la un podcast.

Ce pensie primește lunar Mioara Velicu

Mioara Velicu se mulțumește cu pensia primită de la statul român. În timpul pandemiei de coronavirus, aceasta a mai scos bani de la bancă, să poată să-și achite datoriile la stat.

Solista a declarat că are pensie 4.000 de lei, bani care „îi ajung”. În pandemie nu i-a fost greu, a luat din bancă să-și întrețină casa și să achite datoriile la stat.

„Mereu mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a mărturisit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: