Redactia.ro
Home » Monden » Ce pensie specială enormă încasează lunar Irina Loghin de la statul român și de ce

Ce pensie specială enormă încasează lunar Irina Loghin de la statul român și de ce

Cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin, acum în vârstă de 84 de ani, nu s-a limitat doar la scena artistică. Între anii 2000 și 2004, și-a extins activitatea și în câmpul politic, servind inițial ca deputat și mai târziu ca senator de Giurgiu. Recent, a fost dezvăluit cuantumul pensiei speciale pe care o primește lunar în urma carierei sale politice.

Începând cu anul 1998, Irina Loghin a făcut pasul spre politică. Actualmente, Irina Loghin beneficiază de o pensie specială datorată perioadei sale active în politică. Cu toate că a părăsit arena politică nemulțumită de neîndeplinirea obiectivelor propuse pentru colegii săi artiști și pentru seniori, perioada sa de implicare îi asigură acum acest venit suplimentar la pensie.

Ce pensie specială primește Irina Loghin

Prin urmare, experiența de parlamentar i-a adus Irinei Loghin un beneficiu financiar substanțial sub forma unei pensii speciale. Potrivit surselor, cantăreața beneficiază de o pensie lunară deosebită, estimată între 6.000 și 7.000 de lei, așa cum se menționează pe site-ul ego.ro. În anul 2004, conform declarației sale de avere, Irina Loghin deținea o locuință achiziționată în 1979, cu o suprafață de 110 metri pătrați și o valoare fiscală de 400.000 de euro. Avea, de asemenea, o altă proprietate evaluată la 200.000 de euro. În 2009, după terminarea mandatului său, artista a raportat că are o casă construită personal și încă o locuință achiziționată împreună cu partenerul de viață, precum și trei automobile.

Conform relatărilor mediatice din 2002, Irina Loghin a achiziționat o vilă în zona Băneasa la prețul de 350.000 de dolari. Pentru a realiza această achiziție, artista a vândut o altă proprietate și a accesat un credit bancar în valoare de 100.000 de euro.

Cât costă să îți cânte Irina Loghin la nuntă

Pentru a-ți asigura prezența Irinei Loghin la o nuntă sau la un alt tip de eveniment, este important să știi că tariful său pentru o prestație este de 1.500 de euro pe oră. Acest cost poate părea destul de substanțial, dar este o sumă comparabilă cu cea solicitată de alți interpreți renumiți de muzică populară.

Maria Cîrneci percepe pentru prestațiile sale un tarif de 2.800 de euro, Sofia Vicoveanca cere 1.200 de euro, iar Aurel Tămaș împreună cu taraful său costă între 3.500 și 4.000 de euro pentru o apariție. În plus față de veniturile provenite din activitățile muzicale la evenimente, Irina Loghin beneficiază și de o pensie specială, având în vedere perioada în care a activat în Senatul României între 2004 și 2008.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini