Redactia.ro
Home » Monden » Ce postare a apărut pe contul Cristinei Șișcanu la scurt timp după ce a anunțat că este in doliu

Ce postare a apărut pe contul Cristinei Șișcanu la scurt timp după ce a anunțat că este in doliu

Cristina Șișcanu, în lacrimi pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu, cunoscută prezentatoare de televiziune, trece printr-unul dintre cele mai grele momente din viața sa, după ce tatăl său a încetat din viață. Pe 8 martie, vedeta a făcut publică această veste cutremurătoare, punând capăt unei lupte grele cu suferința. Totuși, ceea ce a urmat a stârnit surprinderea și uimirea tuturor.

O apariție neașteptată pe rețelele de socializare

În ciuda faptului că Cristina Șișcanu tocmai trecuse prin momente de doliu și tristețe, fanii și prietenii săi au fost surprinși să descopere că pe pagina ei de Facebook apăruse un filmuleț de la o petrecere. În imagini, vedeta părea fericită și zâmbitoare, ceea ce a stârnit confuzie și întrebări în rândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

„Suntem colegii Cristinei care se ocupă de conturile ei de pe rețelele de socializare. Până revine, vă lăsăm imagini de la evenimentele fericite din viața familiei. PETRECEREA ZILEI DE NAȘTERE A CRISTINEI din 2022. P.S: Cristina are nevoie de susținerea voastră.”, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a Cristinei Șișcanu.

Clarificarea situației

Situația a fost rapid clarificată prin mesajul care însoțea filmulețul. Se pare că postările de astăzi nu aparțineau Cristinei Șișcanu, ci colegilor săi. Persoana care a publicat clipul a subliniat faptul că în aceste momente dificile, Cristina are nevoie de sprijinul tuturor celor care o iubesc și o apreciază, sugerând că gestul a fost făcut cu intenția de a-i aduce măcar puțină alinare în suferința ei. În ciuda încercărilor prin care trece, Cristina Șișcanu rămâne un exemplu de reziliență și putere, iar gestul colegilor săi demonstrează solidaritatea și sprijinul din partea comunității.

Mesajul tulburător pe Facebook și secretul tatălui ei

Pe pagina sa oficială de Facebook, Cristina Șișcanu a transmis un mesaj emoționant, în care și-a exprimat durerea și dragostea pentru tatăl ei. „Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”, a fost mesajul cutremurător postat de vedetă, care a emoționat întreaga comunitate online. Surse apropiate familiei au dezvăluit că tatăl Cristinei Șișcanu ar fi știut că suferă de grave probleme de sănătate, însă a ales să îi protejeze pe cei dragi, inclusiv pe fiica sa, ascunzând adevărul. Această dezvăluire adânc personală aruncă o lumină nouă asupra vieții private a vedetei, arătând vulnerabilitatea și forța ei în fața pierderii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: