Redactia.ro
Home » Știri » Ce program au magazinele Kaufland din București în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2022

Ce program au magazinele Kaufland din București în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2022

Ce program au magazinele Kaufland din București în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2022

Programul magazinelor Kaufland din București în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2022. Iată ce trebuie să știe cei care sunt fani ai acestui magazin și nu pleacă din țară, în cazul în care își doresc să iasă să mai facă unele cumpărături în această minivacanță.

Ce program au magazinele Kaufland din București în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2022

Ziua de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, este sărbătoare legală și zi nelucrătoare, conform Codului Muncii. La fel și 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Din fericire, ziua de 1 decembrie 2022 este într-o joi și se poate lega foarte bine de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, de asemenea liberă, așa că românii beneficiază de două zile libere legate în mijlocul săptămânii.

Ca să facă o punte cu weekend-ul, Guvernul a decis să fie liberă și ziua de vineri, 2 decembrie, fiindcă pică între zilele de sărbători legale și sfârșitul de săptămână. Astfel, românii bugetari vor avea o minivacanță lungă de cinci zile, de pe 30 noiembrie și până duminică, 4 decembrie.

Sigur, o parte dintre angajați nu va beneficia de zilele libere atunci când ceilalți bugetari nu lucrează, ci doar ulterior, prin compensare.

„Ziua de 2 decembrie 2022 fiind stabilită ca zi liberă, instituţiile publice și autoritățiile publice îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru, potrivit planificărilor stabilite. Prestarea muncii conform celor menționate nu conferă acordarea de timp liber corespunzător. În ceea ce privește locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii, dispozițiile prezentului act normativ nu se aplică”.

„De asemenea, pentru funcţionarea justiţiei ca serviciu public, dispozițiile prezentului act normativ nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în ziua de 2 decembrie 2022 şi nici participanţilor în aceste procese”, se arată în nota Hotărârii de Guvern.

Program Kaufland din București în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2022

Miercuri, 30 noiembrie 2022 – program normal: 07:00 / 07:30 – 22:00

Joi, 1 decembrie 2022 – program normal: 07:00 / 07:30 – 22:00

Ce program au magazinele Kaufland din București în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2022
Foto: kaufland.ro (captură)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: