Redactia.ro
Home » Monden » Ce reacție a avut mama Geta, după ce Culiță Sterp nu a fost plătit la un eveniment: „Iar nu ți-ai luat banii”

Ce reacție a avut mama Geta, după ce Culiță Sterp nu a fost plătit la un eveniment: „Iar nu ți-ai luat banii”

Cum a reacționat mama Geta, după scandalul în care a fost implicat Culiță Sterp la Madrid. Artistul a cântat la un eveniment, în urma căruia nu și-a primit o parte din bani. Acesta și-ar fi suprapus două petreceri, fapt care i-a enervat la culme pe cei cu care semnase contractul.

Culiță Sterp, implicat într-un scandal

Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal de proporții la Madrid. Cântărețul a fost invitat și plătit (avans, cazare și transport) să cânte la un botez. Zis și făcut. Doar că la botezul respectiv a mai fost invitat și Cornel Cojocaru și formația lui. În timp ce aceștia își făceau numărul, Culiță Sterp era în pauză. În acel timp liber (o oră), acesta a mers să cânte în altă parte, în aceeași locație. Acest lucru i-a enervat la maxim pe cei cu care interpretul făcuse un contract. „La mine în contract, pentru că am contract cu ea, scrie, prestatorul de servicii, adică eu, este obligat să își facă programul cu excepția pauzei dintre programe. Eu nu eram obligat să fiu acolo în pauzele dintre programe, scrie și în contract, oamenii nu știu chestia asta. O să o acționez în instanță pentru ce a făcut ea. Zici că era bărbat, voia să ne bata. Eu cred că mă voia pentru ea, nu pentru botez. Noi ne-am luat doar un avans nesemnificativ. Au fost oamenii să își ia instrumentele și l-a luat pe Andrei, băiatul cu clarinetul și l-a înjurat. Îmi pare rău că nu am prins tortul. Nu am mai vrut să cant și jos că o dădea în amenințări. Atunci, am zis să mergem la hotel. Ea voia să se răzbune pe noi”, a dezvăluit Culiță la un post TV.

Ce spune mama Geta

Mama Geta și-a dat cu părerea despre scandalul în care a fost implicat fiul ei, dar și despre faptul că acesta nu și-a luat restul de bani. Vestea nu i-a picat deloc bine, căci nu este pentru prima dată când artistul pierde bani, pe anul acesta. „Draga de ea, ce să zică, mă, dragul mamii, iar nu ți-ai luat banii! Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut, acuma…/Ce să fac, mama, anul asta a fost pe pierderi! Nu mi s-a întâmplat niciodată în 5 ani de zile, trebuia să pățesc și asta.”, a spus mama lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: