Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are, de fapt, Gabriela Firea cu fiul său vitreg. Motivul ireal pentru care Răzvan nu a luat parte la înmormântarea tatălui său

Ce relație are, de fapt, Gabriela Firea cu fiul său vitreg. Motivul ireal pentru care Răzvan nu a luat parte la înmormântarea tatălui său

GALERIE FOTO (2)

Mulți o cunosc pe Gabriela Firea și sunt la curent cu situația sa, însă foarte puține persoane știu faptul că aceasta are un fiu vitreg din fosta căsnicie. Fostul ministru al Familiei nu este în relații prea bune cu acesta, iar motivul a ieșit acum la iveală.

Poate fi destul de greu de crezut faptul că Gabriela Firea are un „fiu secret”, însă acesta este adevărul. Tânărul nu mai locuiește în România de multă vreme, dar nu poate trece peste resentimentele care îl leagă de cea care i-a devenit soție tatălui său în trecut.

Cum se înțelege Gabriela Firea cu fiul vitreg

Gabriela Firea, actualmente căsătorită cu Florentin Pandele, a trecut prin două căsnicii marcante în viața sa. În 1993, ea s-a căsătorit cu Răsvan Firea, un bărbat apreciat, însă regretata sa moarte a avut loc acum 13 ani. Din căsnicia cu Răsvan Firea, Gabriela Firea a avut un fiu, Răzvan Alexandru Firea, care în prezent are 35 de ani și s-a remarcat ca un model de succes, fiind primul model androgin din România. Băiatul a trăit o perioadă cu mama sa naturală după separarea părinților, dar a petrecut, de asemenea, timp în compania mamei sale vitrege.

În prezent, Răzvan Alexandru Firea locuiește în Paris și a cunoscut succesul în lumea modei, colaborând cu designeri de top și având prezentări pe cele mai prestigioase scene internaționale. Deși a fost adesea etichetat drept un bărbat cu trăsături feminine, el susține că este un bărbat autentic, înzestrat cu trăsături speciale atât fizice, cât și morale.

În ciuda reușitei sale profesionale, relația dintre Gabriela Firea și fiul ei vitreg nu a fost mereu una armonioasă. În timpul vieții tatălui său și în copilărie, Răzvan părea mai apropiat de fostul primar al Capitalei. Cu toate acestea, legătura dintre ei s-a rupt după tragicul eveniment care a marcat familia.

Motivul pentru care Răzvan nu a fost la înmormântarea tatălui

Răzvan nu a mai avut o relație prea bună cu fostul edil din București, mai ales după decesul prematur al tatălui său. Mama naturală a tânărului a menționat faptul că acesta nici măcar nu a fost anunțat de tragicul eveniment, iar în momentul în care a afla, nu a ajuns la timp la înmormântare, deoarece fusese informat greșit cu privire la oră.

„Eu și fiul meu am aflat de la prieteni că Răzvan a murit, pentru că primeam telefoane de condoleanțe.Gabriela nu m-a sunat nici pe mine si nici măcar pe fiul meu, Răzvan… Ne-a spus că înmormântarea va fi la ora 13:00, când am ajuns, funeraliile se încheiaseră de cel puțin o oră. Noi nu am putut să-l conducem pe ultimul drum și l-am găsit deja înhumat”, explica Carmen Firea, fosta soție a lui Răsvan Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: