Redactia.ro
Home » Știri » Ce rucsac ar trebui să alegi pentru un băiat?

Ce rucsac ar trebui să alegi pentru un băiat?

Rucsacul este accesoriul extrem de comod şi practic, prin însăşi caracteristica de a oferi libertate de mişcare la nivelul braţelor superioare, un aspect esenţial, mai cu seamă pentru copii. Varietatea de modele şi culori, multiplele îmbunătăţiri şi accesorizări, le recomandă oricărui tip de context şi ţinută, indiferent dacă este vorba de şcoală, joacă în parc, mers într-o excursie sau un antrenament sportiv.

Cum se alege rucsacul potrivit pentru copii

Având în vedere că rucsacul se poartă în spate, coloana vertebrală şi musculatura specifică vor suporta întreaga greutate, context care poate genera deviaţii de postură corporală şi de mers, în situaţiile în care nu se alege modelul potrivit copilului. Astfel, prima condiţie de care se va ţine cont atunci când se procură un model din categoria de rucsacuri baieti pusă la dispoziţie pe piaţa de specialitate, este cea a greutăţii. Rucsacul de şcoală pentru băieţi, trebuie să fie uşor, realizat din fibre delicate, care permit ventilaţia în ariile în care intră în contact cu corpul. De asemenea, modelul ales ar trebui să aibă barete ajustabile, astfel încât să poată fi reglate pe înălţimea copilului. Foarte important este şi aspectul impermeabilităţii, protejându-se astfel conţinutul rucsacului.

Poate fi de folos şi prezenţa unui mâner, acesta permiţând manevrarea cu uşurinţă atunci când nu este purtat în spate. Un rucsac pentru băieţi ar trebui să deţină versatilitate în ceea ce priveşte practicabilitatea, putând fi purtat în varii contexte. Foarte importantă este compartimentarea, fiind necesar să deţină cât mai multe spaţii de depozitare, de diferite dimensiuni. Spaţiul pentru sticla de apă devine esenţial, indiferent de context.  Atunci când procuri un rucsac, este bine să achiziţionezi şi accesorii, precum săculeţul pentru încălţăminte, ideal pentru echipamentul orei de educaţie fizică, sau borseta micuţă pentru lucruri personale, uşor de purtat în talie.

Ţinutele potrivite accesorizării cu un rucsac modern şi funcţional

Mersul la şcoală presupune purtarea unei ţinute specifice, de regulă formată din piese tip, în nuanţe neutre. Este ţinuta căreia i se va potrivi orice tip de rucsac, indiferent de culoare şi accesorii. Pentru o excursie la munte, rucsacul impermeabil şi încăpător se va potrivi cel mai bine unui trening comod şi unei geci din fâş, iar pentru o repriză de joacă în parc, se recomandă un rucsac micuţ, ideal pentru sticluţa cu apă şi un tricou de schimb. Dacă micuţul tău practică un sport, va pleca la antrenament, transportându-şi echipamentul într-un rucsac mare şi încăpător. Pentru ţinutele urbane destinate mersului la film sau unei petreceri în aer liber, se va alege un rucsac modern, colorat şi personalizat, care se va potrivi perfect cu  pantalonii din denim, o cămaşă imprimată şi perechea de sneakers preferată.

Rucsacul şi alte accesorii pentru băieţi

Rucsacul se poate constitui în accesoriul central care defineşte ţinuta unui băiat, însă alături de acestea mai pot fi adăugate şi alte elemente moderne şi interesante. Rucsacul se poate asorta cromatic încălţămintei, şepcii şi fularului. De asemenea, pe durata sezonului rece,  poate face cadre plăcute alături de o pereche de mănuşi din fâş. Mănuşile fără degeţele  sunt alte elemente sofisticate care vor cadra foarte bine lângă un rucsac modern.  Astfel, rucsacul potrivit băiatului tău, va contribui la crearea unora dintre cele mai moderne şi practice outfit-uri, fie că micul năzdrăvan merge la şcoală, participă la o petrecere, pleacă la antrenament sau porneşte într-o drumeţie montană.

Postare sponsorizată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini