Redactia.ro
Home » TV » Ce s-a aflat acum despre Puștiu, celebrul cameraman de la Cronica Cârcotașilor. A luat o decizie care i-a schimbat viața

Ce s-a aflat acum despre Puștiu, celebrul cameraman de la Cronica Cârcotașilor. A luat o decizie care i-a schimbat viața

GALERIE FOTO (3)

Toți telespectatorii își amintesc de Puștiu, celebrul cameramanul de la Cronica Cârcotașilor! Nu era doar cameraman în emisiunea de la Prima TV, ci și personaj emisiunea lui Șerban Huidu și Mihai Găinușă. În urmă cu câțiva ani, avea să ia o decizie care i-a schimbat viața radical.

Marian Cătălin Stanciu sau Puștiu, așa cum îl prezentau colegii de platou Șerban Huidu și Mihai Găinușă, și-a schimbat total viața! În vârstă de 52 de ani, celebrul cameraman de la Cronica Cârcotașilor și-a găsit liniștea departe de România, părăsind locurile natale în urmă cu mai de 6 ani.

Ce s-a aflat acum despre Puștiu, celebrul cameraman de la Cronica Cârcotașilor. Decizia care i-a schimbat viața

Puștiu a lucrat la Cronica Cârcotașilor timp de 15 ani, fiind printre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România.
Însă în 2015, Puștiu avea să surprindă pe toată lumea, după ce a anunțat că nu se mai simte împlinit cu viața pe care o duce în România. În acel moment, celebrul cameraman al Cârcotașilor a decis să emigreze în Marea Britanie.

Și deși nu mai este oprit pe stradă pentru autografe, Puștiu pare că s-a reinventat în Marea Britanie, acolo unde duce viața pe care și-a dorit-o. Fiul lui Puștiu a absolvit facultatea la Londra, unde a urmat cursuri de regie la London College of Contemporary Arts, așadar așchia nu sare prea departe de trunchi nici în cazul lor!

Puștiu, viața refăcută departe de România

Puștiu nu a pus camera în cui, nici după ce a ajuns în Anglia. A lucrat la un restaurant cu specific românesc, unde s-a ocupat de partea audio-video și a organizat câteva evenimente de success. Totodată, a lucrat la o școală TV a unei românce din Regatul Unit, scrie wowbiz.ro.

Mai mult, Puștiu a reușit să dea lovitura în Marea Britanie. Fostul cameraman de la Cronica Cârcotașilor a reușit chiar să-și deschidă propria afacere! Este vorba de un studio de producție audio-video, mai exact Raven Land Production. Aici lucrează chiar alături de fiul și soția lui.

La studio, Puștiu produce clipuri muzicale, dar și spoturi publicitare. Fostul cameraman al Cârcotașilor nu zice nu nici când vine vorba de filmat petreceri private sau nunți!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: