Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a aflat despre „nunta de aur”, cu 11 mii de invitați estimați, a lui George Simion. O să aibă timp de toți? Ce vrea să facă după nuntă

Ce s-a aflat despre „nunta de aur”, cu 11 mii de invitați estimați, a lui George Simion. O să aibă timp de toți? Ce vrea să facă după nuntă

Ce s-a aflat despre „nunta de aur”, cu 11 mii de invitați estimați, a lui George Simion. O să aibă timp de toți? Ce vrea să facă după nuntă

La nunta lui George Simion o să participe, estimativ, în jur de 10-11 mii de invitați. Mare nuntă, multe întrebări: cum o să aibă politicianul timp de toți? Ce o să facă George Simion după nuntă.

Ce s-a aflat despre „nunta de aur”, cu 11 mii de invitați estimați, a lui George Simion. O să aibă timp de toți? Ce vrea să facă politicianul după nuntă

George Simion crede că o să aibă o nuntă aparte, ținând cont că i-a venit ideea să aibă mii de oameni prezenți. Producători, meșteșugari, preoți, artiști, toți sunt bineveniți, a spus el.

„Întotdeauna m-am gândit la cât de urâte s-au transformat nunțile, că toată lumea stă la costum și încordată și se gândește cât să dea darul. Eu vin dintr-o familie medie, obișnuită, și toată lumea era concentrată – Mamă, să mă duc la ăla la nuntă, să nu mă duc. Trebuie să dau 100 de euro, 150 de euro, 200 de euro. Dacă mă duc la el la nuntă, după aia vine și el la mine la nuntă.

Și din ce am citit, din ce am văzut, venea toată lumea neinvitată. Așa erau nunțile la români, nu erau stresați, nu veneau cu daruri. Acum s-a comercializat totul”, a afirmat George Simion, potrivit Gândul.

Marele eveniment o să aibă loc pe 27 august 2022. George Simion provine din Focșani, iar viitoarea lui soție, Ilinca, din Slobozia, județ Ialomița.

George Simion își dorește să se odihnească după nuntă. El a mai spus în dialogul cu Tucă faptul că nu a mai avut de vreo patru ani, de când a intrat în politică, o săptămână liberă.

Peste 11.000 de persoane și-au anunțat prezența la această nuntă. Invitat în emisiunea lui Marius Tucă, George Simion a spus că el şi partenera lui s-au cunoscut în 2019, în timpul campaniei electorale în care politicianul a candidat ca independent la alegerile europarlamentare.

El a mai spus că Ilinca este de acord cu această nuntă cu mii de invitaţi: „Sigur, e bucuroasă!”. Sigur, Simion nu o să aibă timp să stea de vorbă cu toți oamenii care vor veni acolo și nici să facă poze cu toți, evident: „N-am cum să fac poze cu toți. O să fac, poate, cu 200-300”, a spus acesta.

Ce s-a aflat despre „nunta de aur”, cu 11 mii de invitați estimați, a lui George Simion. O să aibă timp de toți? Ce vrea să facă după nuntă
Foto: captura Gândul/Youtube
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: