Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de familia regretatului Ioan Luchian Mihalea. Dirijorul ar fi împlinit 71 de ani

Ce s-a ales de familia regretatului Ioan Luchian Mihalea. Dirijorul ar fi împlinit 71 de ani

Ioan Luchian Mihalea (născut la data de 15 decembrie 1951), dirijor al grupului Song a fost asasinat la 29 noiembrie 1993. Tragedia a avut loc în apartamentul său din Drumul Taberei, când doi tineri i-au pus capăt vieții. Iată detalii despre văduva și copilul acestuia care a ajuns, acum, la vârsta de 33 de ani!

Dirijorul Ioan Luchian Mihalea a lăsat multă durere în urma lui

Asasinarea lui Ioan Luchian Mihalea a fost una dintre cele mai mari tragedii din România. Artistului i-a fost luată viața de către  doi tineri, de doar 19 ani, Nelu Florian Gavrila si Ionel Paun, la data de 29 noiembrie 1993, în apartamentul său din Drumul Taberei. Trecerea sa în neființă a lăsat multă durere în urmă mai ales asupra soției lui, Adina Mihalea și a copilului lor. Băiatului celor doi, are, acum, 33 de ani și lucrează în domeniul IT, potrivit bzt.ro.

Adina Mihalea a trecut printr-o perioadă de coșmar, după pierderea suferită, timp în care și-a crescut copilul singură, cu lipsuri nemărginite. În tot acest timp, a încercat cât de mult a putut ca cel mic să nu simtă lipsa tatălui.

Artistul a fost ucis cu sânge rece, la puțin peste 40 de ani, în mod similar cu mama sa care a fost ștrangulată.

Casa lui Ioan Luchian Mihalea, bântuită?

De când s-a stins marele dirijor, Ioan Luchian Mihalea, au existat zvonuri legate de faptul că locul în care și-a găsit sfârșitul ar fi bântuit:

„Pentru că nu mai locuieşte în Bucureşti, proprietara casei, Adina Popescu, fosta soţie a lui Mihalea, m-a împuternicit să colectez eu banii de la chiriaşii de la apartamentul 9. În toţi aceşti ani de după 1993, niciunul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o lună. Numai eu ţin minte trei rânduri de studenţi de la Politehnică, care au venit disperaţi, mi-au plătit şi au zis că ei nu mai pot sta acolo, că aud strigăte şi bocănituri în fiecare miez de noapte”, mărturişeşte Emilia Petre, una dintre vecine, potrivit Gândul.

„Pereţii apartamentului au stat murdari de sânge multă vreme, iar hainele lui Mihalea nu au fost luate din casă, deşi acolo locuiau chiriaşi. Multora le-a fost scârbă să stea şi din cauza asta”, mărturisește Hortensia Radici, femeia care l-a găsit mort pe Mihalea, pentru publicația Historia, relatează sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: