Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Tudor, fiul cel mare al Gabrielei Firea. Cei doi s-au apucat de afaceri imobiliare

Ce s-a ales de Tudor, fiul cel mare al Gabrielei Firea. Cei doi s-au apucat de afaceri imobiliare

GALERIE FOTO (3) Ce s-a ales de Tudor, fiul cel mare al Gabrielei Firea

Ce s-a ales de Tudor, fiul cel mare al Gabrielei Firea. Fiul cel mare al Gabrielei Firea a picat Bacalaureatul în urmă cu câțiva ani. Tudor a luat o notă rușinoasă, rezultatele de la BAC făcându-i chiar și pe părinți să se mire de punctajul minim.

Ce s-a ales de Tudor, fiul cel mare al Gabrielei Firea. Cei doi s-au apucat de afaceri imobiliare

Ce s-a ales de Tudor, fiul cel mare al Gabrielei Firea. Fostul primar al Capitalei s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea,împreună cu care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995. Fostul soț al Gabrielei Firea a decedat în ianuarie 2010, iar în septembrie 2010 s-a căsătorit cu politicianul Florentin Pandele, cu care are doi copii. În 2014, Tudor a picat Bacalaureatul, cu nota 1.2 la Limba Română, 5.15 la Istorie și la 3.6 la Sociologie.

Cu toate astea, Firea a participat la o gală dedicată elevilor olimpici naționali, la care au fost premiați, de către Primăria Generală, cu câte 1.000 de lei și o tabără mare. ”Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (…) Cred că fiecare dintre voi conștientizează faptul că doar prin învățatură, prin educație, cultură, printr-un dialog permanent cu profesorii și cu sprijinul necondiționat și cu iubirea părinților veți putea să ajungeți în viață să faceți ceea ce vă doriți”, le-a transmis Firea elevilor.

Gabriela Firea este acționat majoritar la o firmă al cărei domeniu de activitate este „inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare”, iar principalii asociați ai Tudor Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din părțile soiale, și fiul său, Tudor Ștefan Firea, 25%. Firma a fost înființată în 2004 și a avut rezultate contradictorii de-a lungul timpului.

Cine a fost primul soț al Gabrielei Firea

Răzvan Firea s-a stins din viață, la 54 de ani, în urma unui atac cerebral, iar 8 luni mai târziu s-a recăsătorit cu primarul localității Voluntari. Primul soț al acesteia a fost o persoană extrem de discretă și a preferat să stea mereu în umbră, fiind cel care a sprijinit-o mereu în carieră, încă din primii ani. „Așa s-a întâmplat și cu Răsvan. După câteva întâlniri a mers la mama și m-a cerut de soție și am fost căsătoriți 17 ani, pâna s-a întamplat marea nenorocire”, dezvăluia Gabriela Firea.

Despre fostul partener de viață, Gabriela Firea, a spus că acesta i-a cerut să își refacă viața după dispariția lui. Fostul primar al Capitalei mai are doi băieți cu actualul soț, Florentin Pandele. „Răsvan mi-a spus, când el nu se simțea foarte bine, că vrea ca eu să îmi refac viața pentru ca în casa noastră și în fața copilului să nu apară tot felul de bărbați. Lui Răsvan îi datorez totul și mai ales formarea mea ca femeie. În buletin și în pașaport sunt Firea Gabriela și asta va ramane numele meu și după căsătoria cu Florin (n.r. Pandele)”, spunea Gabriela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: