Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de vedetele de la emisiunea „Storage Wars” de pe Discovery și cum arată ele astăzi. FOTO

Ce s-a ales de vedetele de la emisiunea „Storage Wars” de pe Discovery și cum arată ele astăzi. FOTO

GALERIE FOTO (4)

Serialul „Războiul gunoaielor/Storage Wars” este un reality-show american cunoscut de iubitorii de filme și seriale. A fost difuzat inițial timp de 12 sezoane, din decembrie 2010 până la 30 ianuarie 2019. Un al 13-lea sezon a avut premiera în aprilie 2021.

Cum a cucerit serialul audiența la nivel global

Când chiria nu este plătită pentru un depozit timp de trei luni, conținutul poate fi vândut de un licitator ca un singur lot de articole sub forma unei licitații, dar numai în numerar. Reality show-ul urmărește cumpărători profesioniști care vizitează depozite din întregul stat California și licitează pentru acestea. Înainte ca fiecare depozit să fie scos la licitație, cumpărătorii au la dispoziție cinci minute pentru a inspecta conținutul din ușă, dar nu pot intra în depozit sau atinge vreunul dintre articolele din interior. După licitație, câștigătorul sortează obiectele din depozit și estimează prețul pe care îl va obține pentru fiecare articol sau cere părerea unui expert, atunci când este cazul. Reality show-ul Storage Wars, realizat de canalul A&E s-a bucurat de un real succes în Statele Unite, ajungând la sezonul cu numărul 13.

2,4 milioane de telespectatori urmăreau fiecare episod al serialului

Timp de ani de zile, „Războiul depozitelor” a fost una dintre cele mai populare emisiuni ale rețelei A&E. Combinând distracția televiziunii de realitate cu o distribuție de personaje captivante, serialul a ținut spectatorii în suspans săptămână după săptămână, având o medie impresionantă de 2,4 milioane de telespectatori.

Emisiunea a dus la procese în viața reală

Membrul distribuției, Dave Hester, i-a abordat de mai multe ori pe producători cu îngrijorări legate de autenticitatea emisiunii. Asta până când a decis să pornească un proces împotriva rețelei A&E și Original Productions. În 2012, David Hester a scos la iveală mai multe lucruri după ce a susținut că a fost concediat din spectacol.

Într-o plângere legală depusă de Hester, vedeta a susținut că rețeaua a organizat unitățile de stocare înainte de filmarea episoadelor și că aproape totul despre spectacol este „fals”. El a susținut, de asemenea, că interviurile cu cumpărătorii și licitațiile sunt scrise și că rețeaua a plătit pentru membrii de distribuție ai spectacolului pentru a primi o intervenție chirurgicală plastică pentru a spori „sex appeal-ul” emisiunii.

Suspiciunile lui Hester au apărut pentru că ori de câte ori câștiga o ofertă, producătorii îi atrăgeau atenția asupra anumitor cutii, sau descărcau unitatea de depozitare astfel încât să „descopere” anumite articole. Ca și când a găsit o grămadă de ziare vechi… care a anunțat moartea lui Elvis Presley. Sau când a găsit o mașină sub o grămadă de gunoi – o mini-mașină BMW, mai exact. Hester a susținut că producătorii au plantat bunuri valoroase în unitățile de depozitare înainte de timp – altfel cunoscut sub numele de „sărare” – pentru a face spectacolul mai interesant. Și în timp ce toate acestea sună destul de scandalos, procesul lui Hester nu s-a oprit aici.

Cum arată astăzi vedetele de la emisiunea „Storage Wars”

Brandi Passante a devenit cunoscută în 2010 după ce a apărut în reality show-ul american „Războiul Depozitelor”. Pe atunci, ea și partenerul său de viață Jarrod Schulz, tatăl celor doi copii ai ei, erau cei mai cunoscuți din distribuția seriei despre oameni care licitează pentru conținutul unor spații de depozitare.

Inițial, cei doi parteneri au fost întrebați „dacă vor să apară în fața camerelor de filmat preț de câteva minute, fără să se gândească, vreodată, că vor ajunge să participe la toate cele 12 sezoane și chiar să lanseze, în 2014, reality show-ul „Brandi & Jarrod: Married to the Job”, după cum au declarat pentru publicația The Saline Courier.

Însă, după succesul imens din perioada 2010-2019, odată cu încheierea seriei, Passante a dispărut din viața publică. Viața ei este acum diferită. Vedeta s-a despărțit de Jarrod Schulz încă din 2019, însă separarea n-a împiedicat-o să își continue viața, ea fiind văzută deseori prin cluburi, încercând să-și găsească un nou partener care „să aibă ceva creier și ceva curaj”, după cum scria ea în mesajele de pe rețeaua de socializare online Instagram. În 2021 însă, Passante a anunțat pe rețeaua socială că un nou sezon al reality show-ului va apărea.

„Storage Wars” – sezonul 14, lansat în martie 2022

Cuplul de licitații favorit al tuturor, Dan și Laura Dotson, s-a întors, precum și Brandi Passante, Ivy Calvin, Rene și Casey Nezhoda, Kenny Crossley, Barry Weiss și Darrell Sheets, cu toții au revenit în reality show.

„Este o bătălie între începători și OG în acest sezon viitor al Războiului stocării! Alăturați-vă lui Darrell „The Gambler” Sheets, Ivy Calvin Storage Wars, Rene și Casey Nezhoda, Brandi Passante, Dan și Laura Dotson, Ken Crossley, Barry Weiss, Lisa Delarios și Dusty Riach pentru episoade cu totul noi, începând de marți, 8 martie, la ora 9/ 8c, numai pe A&E.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: