Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de Wilmark, celebrul coregraf și dansator de la PRO TV?

Ce s-a ales de Wilmark, celebrul coregraf și dansator de la PRO TV?

GALERIE FOTO (5)

Ți-l mai aduci aminte pe Wilmark, juratul de la celebra emisiune „Dansez pentru tine”? Vedeta nu mai arată deloc așa! Au trecut mulți ani de când emisiunea nu a mai fost difuzată, iar acum Wilmark se preocupă de o afacere personală. Iată cum mai arată columbianul.

Cum arată Wilmark acum și cu ce se ocupă

Wilmark a devenit consacrat în urma participării pe post de jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent”. Acesta a dispărut din lumina reflectoarelor o dată cu încheierea emisiunii, dar nu a renunțat la adevărata sa iubire, dansul și totodată scena. Acum, „micuțul Wilmark”, așa cum era poreclit de Ștefan Bănică Jr., are propria școală de dans. El este de asemenea și MC și se preocupă de evenimente private și învață doritorii să danseze pe ritmuri latino.

În ceea ce privește viața de familie,Wilmark este împlinit. Acesta are doi copii superbi alături de Ioana. În trecut, Wilmark a mai fost căsătorit cu Letiția, o româncă superbă, care timp de mulți ani s-a preocupat de lumea modelingului. După despărțirea de Wilmark, aceasta și-a refăcut rapid viața și s-a focusat pe un business online cu produse bio.

 În această vară, Wilmark a avut probleme de sănătate

Wilmark, deși a dispărut de pe sticlă, este foarte activ în mediul online, unde discută cu internauții. Chiar el a povestit că în această vară s-a confruntat cu o problemă de sănătate. Wilmark s-a operat de apendicită, dar totul a decurs perfect, iar acum a revenit la dans și sport.

„Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară, eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită. Operația a reușit, pacientul trăiește. Să dai de apendicită la vârsta asta mi se pare ciudat. Acum sunt în recuperare, am o dietă sănătoasă, nu exagerez cu mâncarea.„, a povestit Willmark.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini