Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Ayan, unicul copil al Mihaelei Rădulescu? Fosta prezentatoare, iubită de toți românii, are inima frântă: „Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…”

Ce s-a întâmplat cu Ayan, unicul copil al Mihaelei Rădulescu? Fosta prezentatoare, iubită de toți românii, are inima frântă: „Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…”

Ce s-a întâmplat cu Ayan, unicul copil al Mihaelei Rădulescu? Fosta prezentatoare, iubită de toți românii, are inima frântă: „Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…”

Ce s-a întâmplat cu Ayan, unicul copil al Mihaelei Rădulescu? Fosta prezentatoare, iubită de toți românii, are inima frântă! Iată detaliile!

Ce s-a întâmplat cu Ayan, unicul copil al Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute și iubite figuri publice din România, trece printr-o perioadă perioadă grea de când fiul său, Ayan, în vârstă de doar 19 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Această decizie a băiatului, de a se muta departe de casă și de familie, a pus-o pe vedetă într-o stare de dor, de melancolie, dezvăluind o latură a ei mai puțin cunoscută, cea de mamă afectuoasă.

Mihaela Rădulescu a făcut tot posibilul pentru a-i oferi fiului ei, Ayan, cea mai bună viață. Încă de când era un copil, Mihaela s-a mutat la Monaco pentru a-i oferi un mediu mai bun și mai sigur. Ea și-a sacrificat cariera și a făcut totul pentru ca fiul său să aibă o educație de calitate și oportunități în viață.

Ayan, la doar 19 ani, a reușit să-și construiască un viitor strălucit în Statele Unite ale Americii, iar acest lucru este o sursă de mândrie pentru mama lui. Cu toate acestea, succesul fiului ei vine cu un cost emoțional pentru Mihaela Rădulescu.

Într-un podcast recent, Mihaela a mărturisit:

„El e într-un moment de reuşită. El e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr. Pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America. Și sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea… Şi eu, şi tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învăţământ în altă ţară. Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă.

Mie să-mi plece copilul de acasă, cine ştie unde? Tătăl lui era de aceeaşi părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta… ”, a spus Mihaela Rădulescu în podcast-ul Amaliei Enache, conform wowbiz.ro.

Fosta prezentatoare, iubită de toți românii, are inima frântă: „Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo…”

Este un sentiment cu care mulți părinți se pot identifica, acela de a-și vedea copiii crescând și luând decizii independente, uneori chiar în ciuda opiniilor și așteptărilor părinților. Dorul de copilul care a plecat departe de casă este una dintre cele mai grele experiențe pentru orice părinte.

Mihaela Rădulescu își alină suferința cu amintiri și obiecte dragi ale fiului său. Casa sa păstrează amprenta lui Ayan, iar lucrurile personale ale acestuia sunt adevărate comori pentru ea.

„Când te duci acasă şi casa e goală, iar lucrurile lui sunt încă acolo… Eu am făcut exces în a păstra lucrurile copilului meu, pe unele le-am transformat în obiecte de artă în capul meu, nişte instalaţii, nişte tablouri cu prima pereche de papuci, prima scrisoare pe care mi-a scris-o.

Avem şi o capsulă a timpului, pe care într-o zi o s-o deschidem împreună. Mi-e greu să mă desprind. La mine e o întârziere în a mă desprinde de vârstele lui, am rămas cu un delay”, a completat Mihaela Rădulescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: