Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Doina Baciu, cea care a dat-o jos de pe scenă pe Irina Loghin. Evenimentul a stârnit o mulțime de reacții

Ce s-a întâmplat cu Doina Baciu, cea care a dat-o jos de pe scenă pe Irina Loghin. Evenimentul a stârnit o mulțime de reacții

În urmă cu câteva săptămâni, Irina Loghin, emblema muzicii populare românești, a fost implicată într-un scandal notoriu în timpul unui concert susținut la Iași. Evenimentul, dedicat împlinirii a 50 de ani de cântec ai lui Ion Macovei, a devenit subiect de discuție intensă după ce artista a părăsit scena cu lacrimi în ochi, în urma unei confruntări cu prezentatoarea Doina Baciu.

În luna noiembrie, Irina Loghin a fost invitată să participe la concertul ”Ion Macovei – 50 de ani de cântec”, desfășurat în Sala Unirii – Cinema Victoria din Iași. Însă, momentul artistic a fost umbrit de intervenția neașteptată a Doina Baciu, fostă angajată a Radio Iași și moderatoare a emisiunii „Un cântec pentru fiecare”.

Ce s-a întâmplat cu Doina Baciu, cea care a dat-o jos de pe scenă pe Irina Loghin

După scandalul care a creat valuri în mediul online și a stârnit discuții aprinse, Doina Baciu a fost înlăturată de la conducerea emisiunii de la Radio Iași și a revenit la poziția anterioară de casier. Această decizie a fost luată rapid, la mijlocul lunii noiembrie, imediat după incidentul în care Irina Loghin a fost forțată să părăsească scena.

În timpul recitalului Irinei Loghin, Doina Baciu a întrerupt spectacolul, ceea ce a stârnit nemulțumirea și revolta publicului prezent. Această acțiune, considerată neadecvată și neprofesională, a afectat atmosfera evenimentului, iar mulți dintre spectatori au exprimat dezamăgirea față de faptul că au plătit bilete pentru a asista la un moment muzical de calitate, dar au fost martorii unei perturbări regretabile.

Doina Baciu, înainte de a prelua emisiunea ”Un cântec pentru fiecare” la Radio Iași, a fost angajată la Societatea Română de Radiodifuziune într-o poziție administrativă, având responsabilități legate de distribuirea bonurilor de masă. Totuși, această funcție a devenit caducă odată cu trecerea bonurilor pe suport electronic, iar Doina Baciu a rămas responsabilă doar de procedurile pentru decontarea deplasărilor interne ale angajaților.

Irina Loghin, dezamăgită de Doina Baciu

În ciuda impactului negativ asupra evenimentului și a reputației sale, Irina Loghin a transmis un mesaj de înțelegere pe Facebook. Artista a subliniat că a înțeles situația în care Doina Baciu s-a simțit presată să încheie programul, având în vedere restricțiile de timp impuse de rezervarea sălii.

„Nu mi-am imaginat că dorința mea de a răspunde doleanței publicului ar putea crea o asemenea situație. Înțeleg însă că organizarea nu a fost perfectă, iar doamna Doina Baciu s-a simțit nevoită să încheie programul, fiind presată de durata de rezervare a sălii”, a spus Irina Loghin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: