Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu hoții care au jefuit-o pe mama Geta. I-au furat seiful cu bani și s-au făcut nevăzuți: ”Fiecare va plăti…”

Ce s-a întâmplat cu hoții care au jefuit-o pe mama Geta. I-au furat seiful cu bani și s-au făcut nevăzuți: ”Fiecare va plăti…”

GALERIE FOTO (2)

Mama Geta a avut parte de un adevărat șoc atunci când a văzut că seiful cu bani, care se afla în casa ei, a fost furat. Totul s-ar fi întâmplat când aceasta a fost plecată la mare cu Iancu, iar Geta Sterp a mers la un examen la facultate. Atunci, hoții au dat buzna în locuința lor și au furat seiful cu bani.

Ce s-a întâmplat cu hoții care au jefuit-o pe mama Geta

Geta Sterp a povestit cu amănunte, în ultimul vlog postat pe YouTube, cum a găsit lumina aprinsă în camera unde se afla seiful. În cele din urmă a sunat la Poliție, iar oamenii legii au început cercetările. Momentan, nu s-a aflat nimic despre cei care au furat din casa Mamei Geta și tocmai din acest motiv, a făcut și un vlog în care cere ajutorul oamenilor care o urmăresc în mediul online, pentru a le da de urmă hoților.

Am venit acasă, m-am îndreptat spre camera unde erau banii că era becul aprins. Am intrat în camera asta și am văzut duplaul deschis. Am văzut pătura și încă un preș aruncate pe jos, erau puse peste locul unde aveam noi banii. Peste seif, mai exact. Seiful era foarte mare, avea 100 de kilograme. Ceea ce înseamnă că n-a putut să-l ia o persoană, ci două sau trei. Eu când am văzut că nu e seiful, vă dați seama.

Am zis că leșin, mi s-a făcut pielea de găină, am amuțit. Am sunat-o pe mama, n-a răspuns…am sunat-o pe mama Danielei și i-am zis să-i spună mamei. Îl sun pe Culiță și îl întreb unde-i seiful, că am ajuns acasă și nu-l vedeam. Cei mai mulți bani îi aparțineau lui Culiță și l-am sunat pe el…am sunat la Poliție, a sunat și Culiță. A ajuns și Poliția acasă. Eu intrasem doar în camera asta, unde erau banii. O sumă imensă de bani, nu are rost să mai dau cifre, erau foarte mulți bani”, a povestit Geta Sterp.

Ce s-a întâmplat cu hoții care au jefuit-o pe mama Geta

Daniela Iliescu, nora mamei Geta, a vorbit pe Instagram despre momentul neplăcut prin care trece familia ei. Aceasta spune că fiecare va plăti la un moment dat, precizând că momentan nu se știe nimic despre hoți.

”Am o grămadă de intrebari asemanatoare. O sa răspund la a doua. O astfel de situatie nu e usoară si nu doar pentru pierderea lucrurilor materiale, ci pentru traumele care vin la pachet cu ea. Dar am norocul, sau amândoi (eu si Culita) avem norocul de a fi doi oameni pozitivi, care se sustin unul pe altul. Privind dincolo de situatia neplăcuta, aici au fost lectii pe care trebuia sa le invatam acum, nu mai târziu si care au venit in viata noastră la momentul potrivit.

Eu mereu vad binele din orice s-ar intâmpla in viata mea, pentru ca stiu ca acolo e o lectie pentru care in viitor voi multumi. Desi pare greu de crezut, suntem forte bine, pozitivi si incercam sa tratam situatia fara drame. Banii se fac la loc, iar dacă e sanatate, intelegere si iubire, nu te poate doborî nimic. Fiecare va plăti pentru raul făcut cuiva, eu cred cu tărie in asta. Nu dai nimic in lumea asta fara sa primesti si nu iei nimic fara sa platesti cu pretul a ceea ce te doare mai tare”, a scris Daniela Iliescu, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro