Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Prințesa de Aur? Artista s-a reinventat total și nu mai arată deloc ca odinioară

Ce s-a întâmplat cu Prințesa de Aur? Artista s-a reinventat total și nu mai arată deloc ca odinioară

GALERIE FOTO (5)

Mulți au cunoscut-o atunci când s-a lansat în lumea manelelor, cu numele de scenă „Prințesa de Aur”. La puțin timp de la acest moment a ajuns una dintre cele mai căutate și apreciate soliste, ca mai apoi să dispară complet din atenția publică.

Revenirea pe scenă a avut-o, în 2017, chiar în concursul „X Factor”, când telespectatorii au putut s-o cunoască și sub numele ei adevărat, Loredana Anghelache. Iată ce s-a petrecut cu ea după!

Ce s-a întâmplat cu Prințesa de Aur

Loredana Anghelache, sau „Prințesa de Aur” așa cum e cunoscută, a fost invitată în emisiunea de pe Youtube a Alexandrei Ungureanu, ocazie cu care a împărtășit cu fanii ei detalii pe care puțini le știau.

Întrebată fiind cu ce nume de scenă se identifică în prezent, artista a mărturisit că nu are o titulatură preferată și că e mulțumită atunci când fanii o recunosc. „O parte din oameni, majoritatea, știu că sunt Prințesa de Aur. Pentru cei de acasă, din familie, sunt Lori. Iar foarte mulți m-au văzut la X Factor și atunci sunt Loredana Anghelache. (…) Mie mi-ar plăcea să mi se spună așa cum simte fiecare.”, a precizat, modestă, artista.

 


Prințesa de Aur a povestit puțin și despre începutul ei în muzică, menționând că a debutat cu folclor. „Sunt dintr-un orășel mai mic de pe lângă Bacău. Sunt din Buhuși. Dar cum e un oraș mai mic, mulți nu știu de el. (…) Când eram mică, cântam folclor. Eram într-un ansamblu și cântam folclor, nu manele. Eram un copil. Dar pentru mine muzica înseamnă iubire. Mie îmi place să văd reacția oamenilor. Dacă îi văd fericiți și dacă îi văd că zâmbesc, eu mă încarc cu fericirea lor.”, a mai spus ea.

 

Este căsătorită și are un băiețel, care i-a moștenit talentul artistic

În vârstă de 36 de ani, Prințesa de Aur este o femeie căsătorită și mamă a unui băiețel. Mândria cea mare a artistei este faptul că băiețelul ei are talent artistic, deși recunoaște că nu i-ar plăcea să ia calea manelelor. „Soțul e de la Pitești. Am un băiețel, îl cheamă Mario. Are 8 anișori și va fi și el în clasa a doua, acuș. (…) Vreau să cânte muzică ușoară. Cântă și el prin casă. Îl aud și îmi place. Are ceva și de-al meu. Dar acum e micuț, nu pot cere foarte mult de la el. El face gimnastică, mai exact dans acrobatic. Îi place extraordinar. Deși eu sunt foarte speriată să nu se lovească, el e în lumea lui acolo.”, a precizat artista.

Loredana Anghelache și fiul său
Soțul Loredanei Anghelache

Cât despre activitatea din prezent, solista recunoaște că i-ar plăcea să migreze spre muzica pop, dar că va cânta întotdeauna muzică de petrecere atunci când i se va cere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: