Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat cu Victor Cornea după ce a ajuns acasă din Laponia. Andreea Bălan nu se aștepta la asta

Ce s-a întâmplat cu Victor Cornea după ce a ajuns acasă din Laponia. Andreea Bălan nu se aștepta la asta

andreea antonescu victor cornea

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele jucătorului de tenis Victor Cornea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Recent, aceștia s-au distrat de minune în Laponia, împreună cu cele două fiice ale artistei.

Andreea Bălan și Victor Cornea se comportă ca un cuplu perfect și trăiesc din plin viața de familie. De remarcat este faptul că cele mici sunt foarte apropiate de iubitul mamei lor, care le face toate poftele și este, la rândul lui, extrem de atașat de micuțe.

În vară, s-a dezvăluit un detaliu puțin cunoscut despre Victor Cornea. Acesta are un fiu în vârstă de 10 ani, numit Luca, dintr-o relație anterioară. Jucătorul de tenis a făcut câteva declarații privind legătura sa cu fiul său și mama acestuia. Victor a subliniat că acordă o atenție deosebită educației lui Luca și i-a oferit chiar sprijinul pentru a urma o carieră în lumea sportului.

Victor Cornea, tenismenul român al momentului

Victor Cornea este un jucător de tenis originar din Sibiu. La cei 30 de ani ai săi, acesta se poate bucura de o carieră remarcabilă în acest sport. De-a lungul carierei sale, acesta a reușit să adune numeroase trofee. Deoarece concurența în tenis este una mare, Victor Cornea face eforturi pentru a avansa în topul clasamentului.

Andreea Bălan și-a însoțit adesea iubitul la turne de tenis și a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii de la arenă. Celebrul cuplu are încă un motiv imens de bucurie, ținând cont că abia s-au întors din Laponia, o destinație pe care și-o doreau foarte mult să o viziteze.

Victor Cornea, premiat acasă, la Sibiu

Primăria Sibiu i-a premiat pe cei mai buni sportivi şi antrenori şi cele mai bune echipe sibiene în sezonul competiţional 2021-2022. Potrivit primarului Astrid Fodor, premiile au avut o valoarea totală de 126.000 de lei. Printre ei s-a aflat și iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea. El a câștigat premiul „Jăcătorul de tenis al Anului”

„Am acordat sportivilor şi antrenorilor sibieni premii pentru rezultatele onorante obţinute în primul sezon competiţional care s-a putut desfăşura după pandemie, în 2021-2022. Această recunoaştere publică a excelenţei în sport este modul nostru de a încuraja performanţa continuă, pe lângă faptul că asigurăm prin proiecte concrete şi infrastructura necesară pentru aceasta. Cele 36 de premii pe care le-am acordat astăzi au fost importante şi ca valoare, însumând 126.000 de lei”, a spus Astrid Fodor, citată de News.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: