Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat cu Vlad, jandarmul care a defilat prin centrul Capitalei, în uniforma de ofițer? Nimeni nu se aștepta la asta VIDEO

Ce s-a întâmplat cu Vlad, jandarmul care a defilat prin centrul Capitalei, în uniforma de ofițer? Nimeni nu se aștepta la asta VIDEO

Iată ce s-a întâmplat cu Vlad, jandarmul care a defilat prin centrul Capitalei, în uniforma de ofițer! Nimeni nu se aștepta la asta!

Ce s-a întâmplat cu Vlad, jandarmul care a defilat prin centrul Capitalei, în uniforma de ofițer

O postare neașteptată pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române a stârnit recent un val de reacții, la fel de neașteptate, în mediul online și nu numai. Videoclipul care a devenit viral în scurt timp a avut în centru un jandarm, Vlad,  care a defilat în uniforma sa de ofițer, prezentându-se cu o atitudine și un carismă remarcabile.

Sub mesajul „Uniformă cu atitudine, reacții pe măsură”, Jandarmeria Română a surprins pe toată lumea cu un videoclip filmat în Centrul Vechi al Bucureștiului, în care un tânăr jandarm, îmbrăcat în uniforma standard, defilează cu încredere și eleganță.

Internauții au lăsat sute de mesaje, exprimându-și surprinderea și admirația pentru prezența acestui jandarm în uniforma sa:

„ Ăsta nu e bun, că are nu știu ce, ochelari, mănuși sau ceas. Ăia cu burtă si scunzi nu sunt buni. Dacă impun legea, sunt smardoi, dacă sunt înțelegători au primit un telefon. Criticăm tot, fără să dăm mare lucru societații în care trăim. Mie îmi place: are atitudine, se impune prin înălțime, sper să știe ce să facă cu astfel de calități;

Silueta a atras atenția. Uniforma doar s-a așezat bine pe un șablon corespunzător! Frumos tânărul jandarm. Sper că e și antrenat pe măsură”, au susținut câțiva internauți în secțiunea de comentarii. 

Un aspect care a atras imediat atenția a fost silueta bine proporționată a lui Vlad și modul în care uniforma îi punea în evidență într-un mod plăcut trăsăturile fizice. Melodia aleasă pentru videoclip, „Gimme a man after midnight”, a contribuit la atmosfera și impactul general al imaginilor:

„Și melodia e pe măsură: „Gimme a man after midnight”. Cine-i modelul?!? În Jandarmeria Română mă îndoiesc să existe așa ceva! Melodia face toți banii!;

Terminator! Vere, hai, ca e simpatic!”, au fost alte câteva comentarii. 

Nimeni nu se aștepta la asta

Cu toate acestea, cine este acest misterios jandarm care a captivat internetul cu atitudinea și prezența sa? Este important de menționat că acest jandarm nu este un fotomodel, așa cum ar putea crede unii.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, căpitan Burchi Ana Maria, a explicat că videoclipul nu a avut ca scop promovarea uniformei sau prezentarea unei noi uniforme. Acesta a fost creat pentru a adapta comunicarea instituției la trendurile populare de pe social media și pentru a atrage un public mai tânăr.

Vlad, jandarmul din videoclip, face parte din Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei Române și a fost ales pentru rolul său datorită atitudinii sale potrivite pentru această campanie inedită!

„Videoclipul nu a avut scopul de a promova uniforma, nu este vorba despre o nouă uniformă. Am încercat să ne adaptam comunicarea, așa încât să atragem mai multe tipuri de public.

Este o postare adaptată unui trend de pe social media, cu care am reușit să ajungem aproape de tineri. Colegul nostru, deși are alura unui fotomodel, este jandarm al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române. L-am ales pe el pentru că avea atitudinea potrivită”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, căpitan Burchi Ana Maria pentru Playtech Știri.

De asemenea, chiar designerul Cătălin Botezatu a fost impresionat de apariția tânărului jandarm și a remarcat că acesta are tipologia unui manechin, ceea ce l-a determinat să îi ofere un contract pentru prezentările de modă ale sale! Iată detaliile!

Cătălin Botezatu: „Îl iau ca fotomodel”

Designerul Cătălin Botezatu a declarat că tânărul din filmare are tipologia unui manechin. Prin urmare, îi oferă un contract, pentru prezentările lui de modă, cu atât mai mult cu cât a mai colaborat și cu alți colegi de-ai lui:

„Bărbatul are tipologia manechinilor pe care îi am și eu, în prezentările mele de modă.

Îi transmit că îl iau ca fotomodel, oricum mai am în echipă și alți manechini care lucrează la Jandarmerie, la Poliție, la Circulație.

A se prezenta, de urgență, la noi, îl așteptăm! Ești angajat, pe loc, ca manechin!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată anterior. 

Sursa foto: Captura video Facebook/ Jandarmeria Română

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: