Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a întâmplat în Viscri, satul din România îndrăgit de Regele Charles al III-lea. Un mesaj a apărut pe gardul casei suveranului britanic

Ce s-a întâmplat în Viscri, satul din România îndrăgit de Regele Charles al III-lea. Un mesaj a apărut pe gardul casei suveranului britanic

GALERIE FOTO (2) Ce s-a întâmplat în Viscri, satul din România îndrăgit de Regele Charles al III-lea. Un mesaj a apărut pe poarta casei lui

În aproape fiecare an, cel care a devenit acum Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, vizitează cu mare drag România și, implicit, casa pe care o are în Viscri. După moartea mamei lui, Regina Elisabeta a II-a, un mesaj a apărut acolo. Iată despre ce este vorba.

Ce s-a întâmplat în Viscri, satul din România îndrăgit de Regele Charles al III-lea. Un mesaj a apărut pe gardul casei suveranului britanic

Că Regele Charles al III-lea este îndrăgostit de România nu mai este o noutate. Monarhul britanic a fost și în acest an în Viscri, în luna mai, însă a ajuns acolo abia după trei ani de pauză din cauza pandemiei de COVID-19. Charles al III-lea deține o casă acolo, în care se pot caza turiști. Sunt planuri ca în interiorul ei să fie amenajate o expoziție, o cafenea și un magazin cu produse tradiționale.

„Casa albastră”, pe care a cumpărat-o în 2006, a fost păstrată întocmai, cu unele îmbunătățiri. Satul Viscri are în jur de 500 de locuitori și o atmosferă aparte, care fură inima oricui. Localitatea din comuna Bunești, județul Brașov, a devenit însă cunoscută în lumea largă exact datorită Regelui Charles al III-lea, și zeci de mii de turiști merg acolo an de an.

Cum era normal, efectele morții Reginei Marii Britanii se pot vedea și în Viscri. La casa din sat, în care actualul Rege Charles al III-lea a locuit când a venit în vizite, a fost afişat un mesaj de doliu, după anunţul decesului Reginei.

„Suntem profund întristaţi de moartea Majestăţii Sale. Suntem în gânduri şi rugăciuni alături de Majestatea Sa Regală Regele Charles şi de membrii Familiei Regale”, se arată în mesajul pus pe gardul reședinței suveranului britanic, sub o eşarfă neagră.

Reprezentanţii fundaţiei care administrează imobilul nu au făcut, deocamdată, nicio declaraţie cu privire la acest gest de solidaritate cu Casa Regală a Marii Britanii, conform Agerpres.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: