Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a întâmplat între Bianca Giurca și Alin, după Insula Iubirii. A ispitit-o, urmând să petreacă momente frumoase împreună: ”Îmi spunea că mă iubește”

Ce s-a întâmplat între Bianca Giurca și Alin, după Insula Iubirii. A ispitit-o, urmând să petreacă momente frumoase împreună: ”Îmi spunea că mă iubește”

GALERIE FOTO (5)

În cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, întâlnirile la bonfire sunt mereu momente pline de tensiune și surprize. Și când vine vorba de conexiuni neașteptate, întâlnirea dintre Bianca Giurcă și Alin Simoiu a fost cu siguranță unul dintre acele momente ce au captivat atenția telespectatorilor.

Seara trecută a fost difuzat ultimul episod al sezonului 7 de la Insula Iubirii, moment în care telespectatorii au putut vedea că Bianca și Marius au plecat acasă separat. Concurenta a refuzat categoric să i se alăture ispita Alin, cel alături de care ar fi fost dispusă la un moment dat să petreacă momente intime.

Bonfire-ul final cu Alin și Bianca

La bonfire-ul final, Alin a mărturisit cu sinceritate că a descoperit în Bianca o persoană sinceră, iertătoare, alături de care și-ar dori să încerce o posibilă relație. Din păcate, bruneta nu a fost de aceeași părere, așa că a refuzat să plece alături de el.

„Am descoperit un om minunat, un om cald, un om care se dedică, un om cu suflet bun, iertător și poate prea iertător. Dar are acea căldură pe care o transmite ea, ca și om.

Știu cât de minunată este Bianca și știe cât de mult o apreciez. Chiar dacă am venit pe insulă să îmi fac rolul de ispită voi rămâne alături de ea. Chiar dacă nu știu ce ne rezervă viitorul, îmi doresc să o pot ajuta, pentru că va urma o perioadă grea. Îi voi rămâne alături. Decizia cea mai importantă e la ea, nu la mine”, a spus Alin Simoiu.

Ce s-a întâmplat între Bianca și Alin, după Insula Iubirii

La șase luni după terminarea filmărilor, lucrurile pare că s-au schimbat pentru cei doi. Bianca s-a mutat de la Marius, în București, acolo unde a ajuns să se întâlnească și să vorbească periodic cu Alin. Deși ea neagă, ispita a făcut mărturisirile cu zâmbetul pe buze.

„Se gândea foarte des la mine și chiar dacă nu mă lăsa să o ajut, nici nu cred că aveam cum pentru că nici ea nu știa ce voia, am continuat să vorbim. Cele mai dure discuții erau cele când ea consuma alcool. Îmi spunea că îi e dor, că mă iubește. Ne-am întâlnit, am luat-o de la o prietenă de acasă, ne-am văzut și am stat de povești. Doar atât”, a declarat Alin.

Întrebat dacă între ei s-a întâmplat ceva mai mult, ispita a zâmbit instant, și-a luat câteva momente în care s-a gândit la răspuns și a negat categoric. În același timp, Bianca a menționat că nu își mai dorește să ia contact cu un alt bărbat, deoarece inima sa îi aparține în totalitate lui Marius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: