Redactia.ro
Home » Știri » Ce să faci cu plasele de la portocale și de la cartofi. Nu le arunca! Sunt mai utile decât crezi

Ce să faci cu plasele de la portocale și de la cartofi. Nu le arunca! Sunt mai utile decât crezi

Ce să faci cu plasele de la portocale și de la cartofi. Nu le arunca! Sunt mai utile decât crezi

Ce să faci cu plasele de la portocale și de la cartofi. E important să nu le arunci, asta în primul rând, pentru că poți găsi alte metode care îți vor fi de folos.

Ce să faci cu plasele de la portocale și de la cartofi. Nu le arunca! Sunt mai utile decât crezi

Descoperă un truc inteligent pe care puțini îl știau: nu mai arunca plasele de la portocale și cartofi! În schimb, iată ce poți face cu ele.

De exemplu, din ele poți face un burete. Pentru a confecționa un burete din plasele de la portocale și cartofi, urmează acești pași simpli:

  1. Taie capetele plasei pentru a obține o bucată dreptunghiulară de material textil cu ochiuri.
  2. Înfășoară plasa strâns și uniform în jurul degetelor sau a unei bucăți de burete existente pentru a-i da forma dorită.
  3. Folosește un fir rezistent, cum ar fi ața groasă sau sfoara, pentru a lega plasa strâns în jurul înfășurării. Asigură-te că legătura este fermă și sigură.
  4. Dacă ai mai multe plase, poți să le pui una în alta pentru a obține un burete mai gros. Leagă-le cu firul rezistent în jurul marginilor pentru a le fixa împreună.
  5. Acum, buretele tău abraziv din plasele de portocale și cartofi este gata de utilizare. Poți folosi acest burete pentru a curăța rapid și eficient fundul oalelor arse sau alte suprafețe dificile. Asigură-te că utilizezi buretele cu delicatețe pentru a evita zgârierea suprafețelor sensibile.

Acest truc ingenios îți oferă o modalitate simplă de a recicla și de a da o nouă viață plaselor de la portocale și cartofi, transformându-le într-un util burete de curățare. Totodată, poți tăia fâșii din fiecare plasă pentru a face una nouă, ce-i drept una mai mică. În ea vei putea depozita căpățânile de usturoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: