Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Balenciaga din Europa

Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Balenciaga din Europa

Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Balenciaga din Europa
Conceptul Balenciaga a început când Cristóbal Balenciaga a deschis primul său butic în San Sebastián, Spania, în 1918, care s-a extins pentru a include filiale în Madrid și Barcelona. Când Războiul Civil Spaniol a forțat închiderea buticurilor, s-a mutat la Paris. Mulți se întreabă acum ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Balenciaga din Europa.

Balenciaga. Cum a început totul și cum a reușit brandul să ajungă în topul caselor de modă

Brandul spaniol Balenciaga a fost înființat în Țara Bascilor din Spania înainte de a se muta în Franța și de a deschide un butic la Paris în 1937, ca urmare a Războiului Civil Spaniol. Balenciaga a folosit linii elegante și liniare în perioada postbelică, care se îndepărtau de forma de clepsidră a lui Christian Dior, popularizată la acea vreme.

Balenciaga și revoluția în moda feminină

Designerul a revoluționat moda feminină în anii 1950, iar în anii 1960 a dezvoltat stiluri de marcă, cum ar fi gulerul care se abate de la claviculă și „mânecile brățară”.
Balenciaga a fost achiziționată de compania multinațională franceză Kering în 2001 – care deține, printre altele, Yves Saint Laurent, Gucci și Alexander McQueen – și a fost catalogată ca fiind marca cu cea mai rapidă creștere a companiei în 2018.

Cu ce a ieșit Balenciaga în evidență

Balenciaga a devenit cunoscut pentru că a revoluționat moda feminină cu forme nemaivăzute la mijlocul secolului al XX-lea, cum ar fi „tivurile de bal” de la începutul anilor 1950, liniile „semi-fit” de la mijlocul anilor 1950 și introducerea „rochiei sac” în 1957.
Actualul director de creație Demna Gvasalia a lucrat îndeaproape cu arhivele Casei Balenciaga pentru a examina modelele originale ale lui Cristóbal Balenciaga pentru a menține integritatea artistică în ceea ce privește croiala, forma și materialul. Gvasalia și predecesorul său, Nicolas Ghesquière, sunt recunoscuți pe scară largă pentru revigorarea mărcii din 1997 până în prezent.

Ce salarii au angajații care lucrează la magazinele Balenciaga din Europa

Cât câștigă un Sales Associate la Balenciaga? Salariul tipic al unui Sales Associate la Balenciaga este de 20 de dolari pe oră. Salariile Asociaților de vânzări la Balenciaga pot varia între 14 și 25 de dolari pe oră.
Traiectoria salarială a unui Key Holder variază în funcție de locații și angajatori. Salariul pornește de la 34.171 de dolari pe an și ajunge până la 27.523 de dolari pe an pentru cel mai înalt nivel de vechime.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: