Redactia.ro
Home » Știri » Ce salarii au angajații de la Leroy Merlin. Un casier încasează peste 2000 lei pe lună

Ce salarii au angajații de la Leroy Merlin. Un casier încasează peste 2000 lei pe lună

Ce salarii au angajații de la Leroy Merlin. Un casier încasează peste 2000 lei pe lună
Leroy Merlin este unul dintre cele mai cunoscute magazine de bricolaj de la noi din ţară. Românii îl preferă pentru că găsesc aici materiale de construcție, dar și pentru grădină, mobilă şi alte lucruri care le fac viaţa mai uşoară.

Leroy Merlin are în prezent 20 de magazine în România

Lanțul francez de bricolaj Leroy Merlin are în prezent 20 de magazine în România. Acesta a deschis cea de-a 20-a locație vinerea trecută, 13 mai 2022, în Brașov, unde are deja un magazin. Aproximativ 23 000 de articole în total sunt oferite în noul magazin Astra Brașov. Odată cu noua deschidere, Leroy Merlin introduce și noul său showroom de bucătării cu brandul propriu Delinia iD. Produsele din lemn sub această marcă sunt certificate 100%. Potrivit lui Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România, cel de-al 20-lea magazin marchează „un nou pas în strategia noastră de dezvoltare prin care dorim să devenim prima opțiune a românilor în materie de bricolaj și soluții pentru locuințe”.

Ce salarii au angajații de la Leroy Merlin

Leroy Merlin este retailerul francez cu sediul central în domeniul îmbunătățirii locuinței și grădinăritului, care deservește mai multe țări din Europa, Asia, America de Sud și Africa. În România, brandul a câștigat teren important.
Pentru a ajunge la performanţele de astăzi, personalul este un factor important, de aceea angajaţii sunt stimulaţi cu un salariu atractiv.

Leroy Merlin investește în expansiunea reţelei

Magazinele de bricolaj vor reprezenta şi centre de servicii, nu doar hipermarketuri cu materiale de construcţii şi articole pentru casă, a explicat Frederic Lamy, CEO al Leroy Merlin România în cadrul emisiunii ZF Investiţi în România! realizată de ZF&CEC Bank.
„Este o dezbatere continuă pe seama suprafeţelor magazinelor în viitor. Magazinele vor avea în continuare un rol. Primul magazin Leroy Merlin din Bucureşti a avut 20.000 mp. Nu vom mai deshide magazine atât de mari. Costul pe mp este tot mai mare şi retailerii trebuie să îşi optimizeze profitabilitatea şi eficienţa pe metru pătrat. Formatul big box, de hipermarket de bricolaj sau hipermarket nu vor dispărea, dar vom vedea suprafeţe optimizate, cu zone noi unde servicii noi vor fi propuse. În Braşov spre exemplu am venit cu un nou serviciu pentru bucătării, showroom“, a explicat Frederic Lamy. Spre exemplu Leroy Merlin a venit de curând şi cu un serviciu de comandă de ferestre şi uşi de balcon din PVC.

Cât câștigă un casier la Leroy Merlin

Salariile la Leroy Merlin diferă de la un post la altul. Potrivit money.ro, un angajat care ocupă funcția de casier primeşte 1.756 lei şi tichete de masă în valoare de 315 lei. În schimb, cei care vor un astfel de job, trebuie să aibă experienţă în domeniu trebuie să fie de mai mult de un an.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: