Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu ar avea Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatoarea a fost acuzată în trecut că ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV

Ce salariu ar avea Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatoarea a fost acuzată în trecut că ar fi negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Este pe micile ecrane de zeci de ani și este iubită de sute de oameni. Însă, de multe ori s-a vorbit despre salariul pe care l-ar câștiga prezentatoarea TV. 

Ce salariu ar avea Teo Trandafir la Kanal D

Teo Trandafir, prezentatoarea în vârstă de 52 de ani, este cunoscută de milioane de români și este de zeci de ani pe micul ecran. Pentru o perioadă de timp, Teo Trandafir a fost angajata Antenei 1, apoi a PRO TV-ului, însă, de doi ani de zile, prezentatoarea poate fi văzută la Kanal D, în emisiunea care îi poartă numele- „Teo Show”. Vedeta a trecut prin hopuri, prin mari încercări atât în viața profesioanlă, cât și în cea personală, atunci când a fost operată și a fost la un pas de moarte. Și pentru că este un jurnalist bun, care face audiență și veniturile sale sunt pe măsură.

Teo Trandafir a păstrat mereu confidențialitatea în ceea ce privește salariul său, însă unii au speculat că ar încasa suma de 20.000 de euro pe lună, potrivit bugetul.ro. 

Însă, prezentatoarea a declarat că suma aceasta nu este reală, este una fabuloasă și că ar primi mai puțin pe lună.

Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent„, a spus Teo Trandafir.

Într-un alt interviu, Teo Trandafir a mai precizat că mulți și-au dat cu părerea cu privire la salariul pe care îl primește.

Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an.”, a declarat pentru libertatea.ro. „Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav”, a spus prezentatoarea TV.

 

Teo Trandafir, acuzată că ar fi negociat în trecut un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV

Deși Teo Trandafir a declarat că primește un salariu decent, zvonurile susțin că salariul lunar al lui Teo Trandafir ar ajunge la mii de euro. Cu această ocazie, prezentatoarea a decis să pună capăt speculațiilor.

Teo Trandafir a fost acuzată în urmă cu câțiva ani de un „cârcotaş” că şi-a negociat un contract de 4 milioane de euro cu Prima TV  pentru un „show cu aceeaşi echipă de producţie, cu aceiaşi manelişti, fără vlagă şi cu o Teo fără forţă pe care o emana acum 10 ani”, așa cums usținea persoana respectivă.

„În legătură cu cârcotaşul, el trebuie să aibă o logică. Pe mine Kanal D mă plăteşte cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să îi aduc lui Kanal D 500 de lei. Eu trebuie să-mi plătesc postul de televiziune în aşa fel încât să-i dau libertatea şi confortul de a mă plăti pe mine. Câţi bani ar fi trebuit să aduc eu la Prima TV, ca să-mi dea 4 milioane de euro? Prima Tv era un post mititel, nici nu îşi permitea atunci. Să le aduc 40 de milioane? De unde? În patru luni!

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”, a povestit Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: