Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are un șef de agenție la Banca Transilvania

Ce salariu are un șef de agenție la Banca Transilvania

Tot mai mulți români sunt interesați să lucreze în sistemul bancar, date fiind veniturile lunare extrem de atractive. Iată ce salariu are un șef de agenție la Banca Transilvania!

Tot mai mulți români sunt interesați ce salarii sunt la Banca Transilvania, una dintre cele mai mari trei companii bancare din România. Iată ce salariu are un șef de agenție la Banca Transilvania.

Când vine vorba de obținerea unui loc de muncă în domeniul bancar, concurența este mare! Și acest fapt nu este deloc nejustificat! Salariul câștigat lună de lună de un șef de agenție este foarte atractiv pentru orice român.

Potrivit ultimelor informații, Banca Transilvania are 2,5 milioane de clienți, aproape 500 de sedii și peste 7.000 de angajați. Compania este susținută de actori importanți de pe piața monetară internațională, cum este, spre exemplu, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Ce salariu are un șef de agenție la Banca Transilvania

Salariile oferite de Banca Transalvania sunt extrem de tentante pentru cineva cu studii și experiență în domeniul bancar. Iar cei care ajung într-o funcție de conducere în cadrul Banca Transilvania se pot lăuda că au un câștig lunar substanțial.

Pentru postul de șef de agenție la Banca Transilvania, candidatul trebuie să aibă minim 2 ani experiență în domeniu.

Salariul net pentru funcția de șef de agenție Banca Transilvania se ridică la 4.200 lei pe lună, potrivit informațiilor actualizate în martie 2021 de către cei de la UndeLucram.Ro.

Despre Banca Transilvania trebuie să știm că a fost înființată în anul 1993, la Cluj Napoca. Pe atunci, se puneau bazele afacerii răsunătoare prin 79% capital românesc și 21% străin. Cel mai mare grup financiar din România susține dezvoltarea mediului de afaceri și comunitățile din care face parte.

Topul băncilor cu cele mai mari salarii

Pentru românii interesați să lucreze în sistemul bancar, este bine de știut că ING Bank, Banca Transilvania și Garanti Bank sunt angajatorii din topul băncilor cu cele mai mari salarii.

Salariul mediu net din cadrul ING Bank este de aproape 8.300 de lei, potrivit ZF, în baza unor informații de la Registrul Comerțului și de la Ministerul de Finanțe.

Pe locul doi în topul celor mai bine plătiți români din sistemul bancar se află salariații Băncii Transilvania, devenită lider de piață după preluarea Volksbank. Salariul mediu al angajaților Băncii Transilvania a ajuns la 6.800 de lei net în 2018, după o creștere record de 37% a salariilor față de 2017.

La polul opus, mai exact la coada topului băncilor cu salarii bune se află CEC Bank, cu un salariu mediu de circa 3.500 de lei net în 2018.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: