Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu avea Gabriela Cristea pe vremea când lucra la Kanal D. Câștiga într-o lună, cât alții într-un an

Ce salariu avea Gabriela Cristea pe vremea când lucra la Kanal D. Câștiga într-o lună, cât alții într-un an

Gabriela Cristea revine in TV
Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi. Frumoasa brunetă a fost de-alungul timpului moderatoarea a mai multor emisiuni de succes. Abia acum s-a aflat ce salariu avea pe vremea când lucra la Kanal D. Mulți români nu câștigă într-un an de zile suma pe care Gabriela Cristea o încasa într-o lună.

Ce avere a strâns Gabriela Cristea pe vremea când lucra la Kanal D

Gabriela Cristea este una dintre cele mai longevive prezentatoare de televiziune. În cariera sa a moderat emisiuni la mai multe posturi de televiziune, dar abia acum s-a aflat ce sumă colosală încasa pe vremea când lucra la Kanal D. Soția lui Tavi Clonda primea lunar suma de 94.000 de lei, echivalentul a aproape 20.000 de euro. Chiar Gabriela a recunoscut faptul că suma strânsă din contractul cu turcii i-a adus în conturi mai mult de un milion de euro.
Din nefericire Gabriela Cristea a rămas fără o mare parte din averea agonisită, spune ea, din cauza fostului soț, Marcel Toader. “Da, este adevărat. Deja nu mai am de ce să mă ascund, pentru că nu am făcut eu public asta. (n.r despre salariu) Probabil că am câștigat chiar mai bine de un milion. Nu i-am investit, sunt banii ăia despre care toată lumea a vorbit … care au dispărut efectiv din conturile mele. Eu consider că atunci când pornești la drum cu cineva … totul se împarte.”, a declarat în trecut Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și-a mărit buzele

La majoritatea pozelor din ultima perioadă, internauții i-au lăsat comentarii Gabrielei Cristea. Aceștia o întrebau ce schimbare și-a făcut la nivelul feței fiindcă arată diferit. Unii chiar au întrebat-o dacă intervenția este la nivelul buzelor. Prezentatoarea TV nu le-a răspuns, dar la câteva zile a revenit cu o postare în care recunoaște că s-a lăsat pe mâna medicului estetician.
Gabriela Cristea a publicat o fotografie fără filtru în care le arată buzele sale după întervenție. De asemenea ea le reucnoaște și le povestește fanilor experiența prin care a trecut pentru a-și mări buzele. Ea a optat pentru un aspect cât mai natural care să o avantajeze.
Dragilor, am primit multe intrebari despre interventia cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am facut o astfel de interventie in urma cu 2 saptamani. Am optat pentru 0,5 ml (adica minim) si va las aici o poza facuta la 3-4 zile de la interventie cand inca rezultatele nu erau finale. Acum buzele mele sunt simetrice si naturale dar nu mi-a displacut nici perioada de cand e facuta poza, cand buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fara nici un filtru, doar machiaj si lumina.„, a fost mesajul publicat de Gabriela Cristea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: