Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu imens are Andreea Esca. Bobonete a făcut anunțul

Ce salariu imens are Andreea Esca. Bobonete a făcut anunțul

De ani de zile, în mediul media circulă speculații legate de cel mai mare salariu din televiziunea românească, fiind asociat de obicei cu numele Andreei Esca. Cu toate acestea, suma exactă pe care o încasează lunar vedeta de la Pro TV a rămas mereu un mister. Recent, în cadrul emisiunii „Românii au talent”, colegii săi, Andra Măruță și Mihai Bobonete, au glumit pe seama acestui subiect, făcând referire la prețioasele sale venituri.

Momentul a survenit când Delia Papazicu, o fetiță de 7 ani, a impresionat publicul imitându-o pe Andreea Esca pe scena Pro TV. La finalul numărului ei, Andra Măruță a fost foarte curioasă să afle cât câștigă colega lor, Andreea Esca, emblemă a postului. „Ce sumă credeți că primește Andreea Esca ca salariu? Poate știți!”, a întrebat Andra colegii săi de la masa juriului.

Ce salariu are Andreea Esca

„Eu cred că între 25 și 30 de centimetri. Salariul? Scuze… Eu zic că Andreea încasează 35.000 de euro lunar și mai primește și cupoane de masă de vreo 10.000 de euro, bonuri de vacanță, da! Are și două tichete rabla și o excursie garantată la Govora pe an. Andra știe că l-a impresionat Măruță. Știi, da, știi!”, a replicat Bobonete cu umor.

Andra Măruță a continuat discuția, mărturisind că nu știe nici măcar care este salariul soțului ei. „Vulpea bătrână aia? El știe exact cât câștigă, n-au fost colegi de bancă? Andi a primit toată viața lui cât a primit Esca, doar ca să nu zică! Asta e înțelegerea! I-au închis gura, i-au spus: «Andi, tu nu meriți atât, dar doar pentru liniște»”, a adăugat Bobonete, continuând dialogul amuzant.

Fiica Andreei Esca îi calcă pe urme

Fiind asociată cu Pro TV timp de peste 25 de ani. În tot acest timp, suma exactă a salariului său a rămas o enigmă, cu diverse estimări neoficiale în presă, care au oscilat între 10.000 și 25.000 de euro lunar.

În timp ce suma exactă a veniturilor Andreei Esca rămâne necunoscută, fiica sa, Alexia Eram, a dezvăluit că a început să lucreze la revista mamei sale acum aproximativ 3 ani. Cu o poziție în departamentul de marketing, Alexia a mărturisit că salariul ei este de 2.500 de euro pe lună. Cu toate acestea, ea a menționat că nu știe cât câștigă mama sa.

„Am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Inițial am creat o pagină de shopping în revistă, apoi am preluat din ce în ce mai multe proiecte de content creator și ocazional am realizat și câte o pagină. Momentan, nu mai am pagini proprii în A List, dar îi ajut mereu pe departamentul de marketing cu idei, deoarece petrec mult timp la biroul lor. Principala mea responsabilitate este de content creator”, a explicat Alexia Eram într-o emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: