Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu primește Neti Sandu pentru rubrica de horoscop de la Pro TV

Ce salariu primește Neti Sandu pentru rubrica de horoscop de la Pro TV

Neti Sandu, figura cu care cei mai mulți dintre români își încep fiecare dimineață, se bucură de o carieră longevivă și de multă admirație din partea publicului. După mai bine de 20 de ani la Pro TV, au apărut informații referitoare la salariul pe care prezentatoarea îl primește în fiecare lună.

Atunci când ne gândim la postul de televiziune Pro TV, primele personalități care ne vin în minte sunt Andreea Esca, Florin Busuioc și Neti Sandu. Cei trei își încântă publicul cu cele mai importante evenimente ale zilei din punct de vedere actual, meteorologic și social, iar figurile lor au devenit emblematice pentru postul de care aparțin.

Ce salariu are Neti Sandu la Pro TV

De-a lungul anilor, s-a vorbit mult timp despre salariul incredibil pe care îl câștiga Andreea Esca în calitate de prezentatoare de știri. Sumele care s-au vehiculat au fost uimitoare, iar acum a venit și rândul colegei sale matinale.

Neti Sandu s-a afirmat pentru imaginea care a consacrat-o, anume tunsoarea sa neschimbată, dar și pentru modestia de care a dat dovadă pe plan personal. A vorbit rar despre viața sa privată și a ales să trăiască modest, crea ce a stârnit mereu curiozitatea oamenilor.

Conform ultimelor informații disponibile în presă, salariul pe care l-ar primi de la Pro TV ar fi unul semnificativ mai mic decât cel al colegilor săi de platou. Pentru rubrica de horoscop pe care o realizează de mai bine de 20 de ani în cadrul știrilor matinale, Neti se pare că primește undeva între 1000 și 2000 de euro.

Prezentatoarea a vobit despre bărbatul care a rănit-o cel mai tare

Unul dintre motivele pentru care Neti Sandu a ales să nu vorbească despre viața sa personală ar putea fi faptul că a avut experiențe foarte neplăcute în trecut. Bărbatul cu care era implicată într-o relație de mai bine de 10 ani a părăsit-o fără nicio explicație, lăsându-i în urmă doar un bilet.

Despărțirea a fost foarte dificilă pentru vedetă, iar timpul de care a avut nevoie pentru a trece peste această dezamăgire a fost îndelungat. În cele din urmă, a fost nevoită să accepte că eșecul său pe plan sentimental nu a fost vina sa, iar acum vorbește cu multă înțelepciune despre clipele grele prin care a trecut.

„A fost o traumă severă și am digerat-o cum am putut eu. Am trăit încercând să o asimilez, dar asta a durat ani. Eu zic că fiecare să facă după propria fire. Eu am făcut cum am considerat. Codul meu interior, față de mine, mi-a dictat să nu fac absolut nimic vreodată, pentru că nu pot să oblig pe nimeni la nimic. Dacă omul acela a considerat așa, eu trebuie să mă descurc cu treaba asta.

Dacă o altă persoană, cu un alt temperament, consideră că trebuie să aibă o discuție față în față – asta să facă! Eu am reacționat conform cu ceea ce sunt, dar omul dacă simte nevoia să-i ceară o mie de explicații până înțelege – asta să facă. „Nu se face așa – ce-i asta?! Fiecare să facă conform stilului, preceptelor și credințelor proprii”, a mărturisit aceasta pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: