Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă când fosta și actuala se întâlnesc. Jennifer Lopez și Jennifer Garner au mers amândouă la același eveniment, împreună cu Ben Affleck

Ce se întâmplă când fosta și actuala se întâlnesc. Jennifer Lopez și Jennifer Garner au mers amândouă la același eveniment, împreună cu Ben Affleck

GALERIE FOTO (4) Ce se întâmplă când fosta și actuala se întâlnesc. Jennifer Lopez și Jennifer Garner au mers amândouă la același eveniment, împreună cu Ben Affleck

J.Lo și Jennifer Garner, actuala și fosta parteneră de viață ale lui Ben Affleck, au fost văzute împreună, la același eveniment, împreună cu actorul. Iată detalii și ce se spune despre relația celor două vedete, Jennifer Lopez și Jennifer Garner, și cum se înțeleg acestea, de fapt.

Ce se întâmplă când fosta și actuala se întâlnesc. Jennifer Lopez și Jennifer Garner au mers amândouă la același eveniment, împreună cu Ben Affleck

Jenner Lopez, soția lui Ben Affleck, și fosta soție a actorului, Jennifer Garner, au mers amândouă la recitalul muzical al Seraphinei, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner. Evenimentul a avut loc într-o sală de spectacole din Santa Monica, California, iar presa a fost cu ochii pe ei.

Se pare că J.Lo și Jennifer Garner au o legătură puternică, în ciuda faptului că unele persoane apropiate vedetelor susțineau anterior că cele două nu se înțeleg bine.

Se pare că Garner ar vrea ca Violet, Samuel și Seraphina, copiii ei și ai lui Ben Affleck, să aibă o legătură sănătoasă cu mama lor vitregă.

„Nu există nimic mai important pentru ea (n.r. Jennifer Garner) decât fericirea copiilor ei, așa că faptul că se simt bineveniți și în largul lor, și că au creat o legătură cu J.Lo și copiii ei, este cel mai bun lucru pe care și-l putea dori”, a spus o sursă din cercul de apropiați ai lui Jennifer Garner.

În imaginile obținute exclusiv de Daily Mail, cele două doamne au putut fi văzute venind pentru eveniment separat, Lopez fiind însoțită de fiica ei, Emme.

J.LO a arătat chic în jacheta scurtă din tweed verde, pe care a asortat-o cu un pulover verde pal cu guler înalt și blugi albaștri casual.

J.Lo și Jennifer Garner, actuala și fosta parteneră de viață ale lui Ben Affleck, împreună, la același eveniment
Foto: Daily Mail

Jennifer Garner a sosit la locul de desfășurare a evenimentului împreună cu copiii ei și ai lui Affleck, Violet și Samuel, cealaltă fiică a lor, Seraphina, fiind deja în sală. Garner a optat pentru un look casual, deoarece a purtat o haină pufoasă de culoare albastru marin, cu guler, și un pulover gri.

Jennifer Garner și copiii ei și ai lui Ben Affleck, Violet și Samuel. Foto: Daily Mail

Pe de altă parte, Ben Affleck a fost văzut la un moment dat făcându-și drum prin mulțime împreună cu Emme, îmbrăcat într-o jachetă de culoarea cărbunelui și cu o cămașă neagră descheiată la gât, blugi negri și cizme din piele de culoare închisă.

Ben Affleck și Emme. Foto: Daily Mail
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: