Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu copiii cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce tatăl lor și-a asumat noua relație: “Toți râd… “

Ce se întâmplă cu copiii cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce tatăl lor și-a asumat noua relație: “Toți râd… “

În plin divorț presărat de dezvăluiri incendiare care apar de la zi la zi, toți se gândesc acum ce se întâmplă cu copiii cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce tatăl lor și-a asumat noua relație. Se pare că despărțirea părinților încă îl afectează pe mezinul familiei, Bebeto – Laurențiu Reghecampf Junior, care încă nu poate merge la școală.

Anamaria Prodan a mărturisit că a fost mândră că lumea i-a admirat soțul și nu a avut niciodată gelozii. Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu Reghecampf este jenant, mai spune impresara, care îi reproșează că trebuia să fie un model pentru copiii lui.

Ce se întâmplă cu copiii cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce tatăl lor și-a asumat noua relație

“ Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani. Nu a știu nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele”, a explicat impresara la Realitatea Sportivă.

„Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată. Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a mai spus vedeta.

Laurențiu Reghecampf Junior nu merge la școală: “Toți râd…”

Anamaria Prodan a dezvăluit și că Laurențiu Reghecampf junior, mezinul familiei, este cel care suferă cel mai tare din cauza divorțului cerut de tatăl lui.

“Cel mic nu merge încă la școală. Noi am făcut cerere specială să facă încă învățământ online. De ce? Pentru că se duce la școală și toți copiii râd.
Fetele au plecat în America, dar știu tot ce se întâmplă. Noi am sperat că se va trezi și celălalt partener din somnul de veci. Dar nu se va mai trezi, deși mi-aș dori pentru el.
Eu niciodată nu m-am uitat la lumea asta de proastă factură. Eu râdeam de fătucile astea și îmi avertizam jucătorii ca nu cumva să cadă în păcat”, a mai explicat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: