Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în soluția de spălat pe jos. O gospodină doar așa a spălat în ultimul an și nu se mai poate opri

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în soluția de spălat pe jos. O gospodină doar așa a spălat în ultimul an și nu se mai poate opri

Diferenţa dintre bicarbonatul de sodiu şi bicarbonatul de sodiu alimentar. Ce trebuie să știe toate gospodinele

Ați încercat vreodată să curățați cu bicarbonat de sodiu? Nu este doar pentru prăjituri! Cu o singură cutie ieftină de bicarbonat de sodiu puteți curăța eficient întreaga casă. Este extrem de versatil și poate fi folosit ca un abraziv ușor, agent de curățare și deodorant pentru a dizolva murdăria, pentru a combate mirosurile și pentru a tăia murdăria. Ce se întâmplă exact dacă pui bicarbonat de sodiu în soluția de spălat pe jos?

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu în soluția de spălat pe jos

Nu veți mai cheltui niciodată pe produse de curățenie scumpe după ce veți descoperi puterea acestui produs cu multiple funcții. Bicarbonatul de sodiu este un agent de fermentare care este folosit în mod normal pentru a ajuta produsele de patiserie să crească – gândiți-vă la clătite, prăjituri, brioșe și multe altele.

Puteți lua bicarbonat de sodiu, e foarte ieftin și s-a dovedit a fi un produs de curățare natural excelent. De la capul de duș până la vasul de toaletă, urmați următoarele sfaturi și veți curăța casa lună:

Înlocuiește crema de curățat cu bicarbonat de sodiu

Folosește un strop de bicarbonat de sodiu pe un burete pentru a curăța orice suprafață pe care ai folosi de obicei un detergent în cremă. Acesta va funcționa la fel de bine pentru a îndepărta murdăria și murdăria. De asemenea, nu vă va lăsa nici mirosul acela aspru de chimicale. Finalizați cu o cârpă din microfibre pentru un finisaj impecabil.

Folosește bicarbonat de sodiu pentru a-ți curăța perii de păr și pieptenele

Uneltele tale de păr pot deveni extrem de lipicioase în timp. Asigură-te că acestea durează mult timp și rămân în stare perfectă, oferindu-le o curățare bună la câteva luni. Înmoaie-le într-un amestec de 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și 2 căni de apă caldă timp de o oră, apoi clătește-le și usucă-le.

Folosește bicarbonat de sodiu pentru a-ți face propriul scrub pentru baie

Amestecă un sfer de ceașcă de bicarbonat de sodiu cu 1 lingură de detergent lichid și adaugă puțin oțet pentru a-i da o consistență frumoasă și groasă. Folosește un burete cu o lingură mare din acest detergent făcut în casă pe toate accesoriile din baie și nu vei mai fi nevoit să cumperi detergenți pentru baie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: