Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă dacă pui o pungă cu apă la geam sau pe clanța ușii. Cel mai tare truc pentru vara lui 2022!

Ce se întâmplă dacă pui o pungă cu apă la geam sau pe clanța ușii. Cel mai tare truc pentru vara lui 2022!

O femeie din Marea Britanie a găsit cel mai bun truc pentru vara lui 2022. Aceasta a găsit o metodă inedtă și gratuită pentru a ține muștele la distanță. Conform spuselor acesteia, ea a reușit să țină muștele la depărtare prin această metodă.

Trucul gratuit, care a scăpat-o de muște în casă

O femeie a găsit metoda perfectă pentru a scăpa de muștele sâcâitoare, care au dat târcoale locuinței ei. Potrivit spuselor acesteia, a preferat să folosească un truc mai puțin obișnuit și ”complet gratuit”. Femeia a postat pe Tiktok un filmuleț în care se vede cum de o clanță din spatele casei atârnă un sac plin cu apă.

Dacă pui o pungă de apă undeva lângă uşă, acest lucru le împiedică (n.r. muștele) să intre în casă. Aşa că am dublat şi am pus două. Se pare că ele cred că este un stup de albine, dar a funcționat. Nu am avut nicio muscă în ultimele ore, când în mod normal sunt sute și trebuie să dau cu spray. Este o nebunie!”, a ținut să spună aceasta.

Ce au spus internauții

Oamenii și-au împărtășit în comentarii, propriile sfaturi utile pentru izgonirea muștelor din casă.

„Muștele nu pot tolera mirosul de oțet, mentă sau levănțică. Fă-ți încăperea să miroasă a oricare dintre acestea și nu vei avea muște să atârne”, a spus unul, în timp ce altcineva a sugerat: „Pune și un ban de cupru strălucitor într-o sticlă de apă lângă uşă”.

De asemenea, oțet pe o bucată de pâine”, a mai spus altul: „În două zile și poate am avut cinci muște în casă, în mod normal vorbim de sute. Cu siguranță o îmbunătățire majoră.” Un alt truc care va alunga muștele din casă este să punem bicarbonat de sodiu în scurgerea de la chiuvetă, potrivit Mirror.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro