Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă în acest moment pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite. S-a dat startul sezonului 13, fără Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Ce se întâmplă în acest moment pe platourile de filmare de la Chefi la cuțite. S-a dat startul sezonului 13, fără Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

GALERIE FOTO (2)

În spatele scenei concursului culinar, ajuns la cel de-al 12-lea sezon pe micul ecran și la cel de-al 13-lea sezon în pregătire, se desfășoară o serie de evenimente intrigante. Totul a început cu plângerea Monei Segall, producătoarea generală de la postul Antena 1, care și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că nu a fost informată din timp cu privire la decizia celor trei chefi de a lua o pauză binemeritată din emisiune, invocând epuizarea profesională.

Această controversă a generat o serie de speculații aprinse cu privire la cine ar putea să îi înlocuiască pe bucătarii vedetă. Un nume care a început să circule intens în lumea televiziunii este cel al lui Nicolai Tand, un cunoscut bucătar care a devenit un „abonat” al postului Antena 1, fiind prezent într-o varietate de emisiuni. Cu toate acestea, nimic nu este confirmat cu certitudine încă, iar televiziunile au drumuri adesea neașteptate.

Ce se întâmplă la filmările noului sezon Chefi la cuțite

Ceea ce rămâne clar este că  toți concurenții sezonului 13 au fost deja selectați, însă aceștia nu au avut ocazia să cunoască identitatea noilor jurați. Filmările în care chefilor li se va cere să judece preparatele noilor concurenți sunt încă în așteptare, iar Antena 1 păstrează cu strictețe secretul cu privire la identitatea lor. Participanților le-a fost comunicat că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu vor mai face parte din emisiune, punându-se astfel capăt unei ere în ceea ce privește jurații de la Chefi la cuțite, potrivit Fanatik.

Etapa următoare presupune selecția celor mai bune farfurii din cele prezentate până acum de către concurenți, criteriul principal fiind aspectul acestora în etapa de preselecție. Concurenții aleși vor fi contactați și vor avea ocazia să-și prezinte preparatele chiar în fața noilor jurați, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

Un anunț recent al postului Antena 1 a făcut public faptul că s-au despărțit de cei trei jurați consacrați de la Chefi la cuțite: Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Aceștia au invocat epuizarea după 12 sezoane filmate și și-au luat o pauză bine meritată. Cu toate acestea, există zvonuri și speculații care sugerează că nu ar fi exclus ca cei trei chefi să se întoarcă în curând, poate chiar într-o competiție proprie, într-un loc unde și-au clădit faima și carierele.

Astfel, se presupune că aceștia au semnat sau urmează să semneze un contract cu trust-ul Pro TV, acolo unde au activat la început. Emisiunea „MasterChef” a fost un real succes, tocmai de aceea cei trei chefi au fost cooptați la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: