Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă în căsnicia Vioricăi de la Clejani de când a fost diagnosticată cu diabet: „Mi-a zis că, dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea”

Ce se întâmplă în căsnicia Vioricăi de la Clejani de când a fost diagnosticată cu diabet: „Mi-a zis că, dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea”

Viorica de la Clejani are diabet.

Viorica de la Clejani, una dintre cele mai iubite artiste de muzică de petrecere din România, a făcut schimbări majore în viața sa după ce a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu aproape un an. Transformarea sa nu se limitează doar la aspectul fizic, ci și la obiceiurile alimentare, care au suferit o revizuire completă, conducând la o ameliorare semnificativă a stării de sănătate.

Ce a mărturisit Viorica de la Clejani

Dezvăluindu-și experiența și lupta cu această boală, Viorica a renunțat la consumul de alimente care i-au fost dragi, dar dăunătoare, și chiar la obiceiul de a mânca târziu în noapte, o practică des întâlnită în rândul multor persoane. Această decizie a venit în urma diagnosticului de diabet, care a determinat-o să își reevalueze întregul stil de viață.

„Am reușit să duc diabetul în remisie de la coadă la cap. Nu mai mănânc nimic, o să mă duc de tot (n.r. remisia diabetului înseamnă revenirea la valori normale ale glicemiei, fără să fie nevoie de medicație).

Țin pasul cu Ioniță, mi-a zis că, dacă mai sunt balenă ucigașă, mă lasă. Eu țin la căsnicia mea. Nu mai mâncăm niciunul, vino să controlezi frigiderul, e gol!”, a spus Viorica de la Clejani, la emisiunea „Vorbește lumea”, potrivit Click.ro.

Influențată de soțul său, Ioniță de la Clejani, care a adoptat de mult timp o dietă echilibrată și sănătoasă, Viorica a decis să urmeze un regim similar. Dieta sănătoasă și evitarea exceselor alimentare au condus la o îmbunătățire vizibilă a stării sale de sănătate, artista afirmând chiar că diabetul a intrat în remisie, ceea ce înseamnă că glicemia i s-a normalizat fără necesitatea medicației.

„Eu am fost la doctor, la prietenul meu, și mi-a spus în felul următor: «Mâncarea multă dăunează». Cât mai puțină mâncare, că organismul nu are nevoie de atât de multă.

Avem carne de porc, dar am mâncat așa, firimituri”, a adăugat Ioniță de la Clejani.

Dieta sănătoasă i-a îmbunătățit relația Vioricăi de la Clejani cu soțul

Viorica a făcut declarații surprinzătoare despre dieta sa actuală, mărturisind că a renunțat complet la carne și a adoptat o dietă predominant vegană, influențată de un inginer de sunet și de dorința de a trăi o viață sănătoasă și lungă. În plus, a menționat că această schimbare i-a adus mai multă energie și a îmbunătățit relația cu soțul ei.

„Eu nu mai mănânc, m-am dat pe vegan, așa ceva nu mai există. Legume. Am un inginer de sunet care mi-a insuflat. Ioniță nu mai mănâncă aproape nimic.

De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat. Mâncam la 02:00 noaptea mămăligă, pui la ceaun, el nu mânca. Ține regim de o viață întreagă. E la menopauză, îi face concurență lui Fulgy. Dacă am văzut că nu mai mănâncă, pentru cine să mai gătesc?

De dragul animalelor nu mai vreau să mănânc carne. Am văzut niște reportaje pe YouTube.

Vreau să fiu frumoasă, sănătoasă și să trăiesc mult și bine. Acum am cea mai mare energie. De când am slăbit ne iubim mai des! Înainte nu prea mai mergea treaba”, a mai precizat Viorica de la Clejani, în cadrul emisiunii.

Dezvăluirile sale au fost făcute în cadrul unei apariții la emisiunea „Vorbește lumea”, unde a discutat deschis despre schimbările prin care a trecut și impactul acestora asupra vieții sale personale și profesionale.

Povestea Vioricăi de la Clejani este un exemplu de transformare și adaptare în fața unei provocări de sănătate. Determinarea și schimbările în stilul de viață nu numai că i-au îmbunătățit starea de sănătate, dar au și consolidat relațiile personale, demonstrând că este posibil să trecem peste obstacole majore cu voință și suportul celor dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: