Redactia.ro
Home » Monden » Ce secret i-a dezvăluit Victor Cornea Andreei Bălan chiar de la prima întâlnire: ”A fost unul dintre punctele decisive”

Ce secret i-a dezvăluit Victor Cornea Andreei Bălan chiar de la prima întâlnire: ”A fost unul dintre punctele decisive”

La sfârșitul lunii iunie, într-o zi cu semnificație specială, Andreea Bălan anunța cu bucurie că iubește din nou. Printr-o declarație publică, artista oficializa relația sa cu Victor Cornea și își declara deschis sentimentele de îndrăgostire. Cu toate acestea, oficializarea relației nu a trecut neobservată de criticile primelor cârcotași.

Cuplul a demonstrat că adevărata dragoste depășește barierele sociale și experiența poate aduce în relație înțelegere și echilibru. Prin deschiderea față de comunicare și prin acceptarea reciprocă, cei doi și-au construit un fundament solid pentru o viață de cuplu fericită și armonioasă.

Secretul pe care Victor Cornea i l-a dezvăluit Andreei Bălan la prima întâlnire

Prezentul aduce cu sine fericire și împlinire pentru Andreea Bălan, care se declară o femeie fericită în relația sa cu Victor Cornea. Artista menționează că are o relație excelentă cu fiul tenismenului și recunoaște că a fost informată despre existența acestuia încă de la primele întâlniri cu partenerul său. Deși a ținut această informație departe de ochii publicului, Victor Cornea i-a dezvăluit Andreei Bălan, încă de la începutul relației, că este tatăl unui copil.

Andreea Bălan a mărturisit că această dezvăluire a avut o importanță covârșitoare și a fost un factor decisiv în convingerea sa că Victor Cornea este bărbatul potrivit pentru ea. Astfel, începutul relației lor, marcat de curiozitatea și speculațiile cârcotașilor, a fost însoțit de o înțelegere profundă între cei doi parteneri, care au acceptat și depășit orice critică sau obstacol.

„Sper să fie și el (n.r. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil.

Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată alături de Victor Cornea

De când l-a cunoscut pe Victor Cornea, Andreea Bălan este o femeie mult mai fericită și împlinită. Cei doi fac tot posibilul pentru a pune bazele unei relații de lungă durată alături de copiii lor. Vedeta a făcut o serie de declarații pe această temă.

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi.

Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: