Redactia.ro
Home » Monden » Ce-și dorește Ștefan Bănică Jr. la 34 de ani de când a apărut în „Liceenii”? Fanii sigur s-ar bucura

Ce-și dorește Ștefan Bănică Jr. la 34 de ani de când a apărut în „Liceenii”? Fanii sigur s-ar bucura

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr., un nume consacrat în industria teatrului și a muzicii, se bucură de un succes colosal și de aprecierea și iubirea tuturor. Succesul a venit de la o vârstă foarte fragedă, după ce artistul l-a interpretat pe personajul „Mihai” în Liceenii. Au trecut 34 de ani de când Ștefan Bănică Jr i-a dat viață personajului, însă oamenii încă se gândesc la ”Mihăiță”.

La 18 ani, faima l-a transformat pe Stefan Bănică Jr.

Stefan Bănică a declarat că nu a fost ușor să gestioneze faima pe care a avut-o de la 18 ani și spune că după succesul din ”Liceenii” a fost puțin luat de val. Acesta însă i-a avut lângă pe tatăl său și pe profesorul de actorie, Ion Cojar, carel-au readus imediat cu picioarele pe pământ. Din acea clipă, Ștefan a înțeles că nu-i va ajunge o viață pentru a învăța totul legat de actorie.

”Probabil că faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani și m-a împăunat un pic, mai ales după „Liceenii, dar am avut marele noroc de a-i avea lângă mine pe tatăl meu și apoi pe profesorul meu de actorie, Ion Cojar, care m-au adus imediat cu picioarele pe pământ și care m-au învățat că această profesie a noastră se învață până mori. Și așa e…”, a declarat actorul.

Care este cea mai mare dorință a lui Ștefan Bănică

După atâția ani, Ștefan Bănică și-a păstrat același zâmbet, același look și același simț al umorului. Actorul susține că are grijă de el și că nu face excese. Este deschis la noi schimbări și le acceptă, fiind conștient că, o dată cu trecerea timpului, ele vor fi ceva normal.

După atâția ani de muzică și teatru, Ștefan Bănică are o mare o dorință, mai degrabă un vis pe care al vrea să și-l îndeplinească de unul singur. Pe lângă faptul că vrea să facă un film de lungmetraj, în care să dea viață unui personaj nou, special, actorul își dorește foarte mult să înregistreze un disc alături de trupa asta.

”Aș vrea să fac un film de lungmetraj cu un regizor cu care să rezonez și care să mă scoată din ale mele, să mă ducă spre un personaj cu care nu m-am mai întâlnit până acum. Sper să se întâmple. De asemenea, mai vreau să înregistrez un material discografic doar pentru mine și trupa mea, cu muzica mea așa cum o simt eu azi, fără nicio dorință de a plăcea cuiva, de a fi pe radio, de a mă încadra în a fi „la modă”, a adăugat Șefan Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: